woensdag 9 mei 2018

KRUIDVAT SKIN SCIENCE DAILY DEFENSE

Er is een nieuwe huidverzorgingslijn bij Kruidvat, en ik heb hem voor jullie getest. De nieuwe lijn heet Skin Science Daily Defense. Het biedt de huid dagelijkse bescherming tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling, UV stralen, IR en blauw licht.
 De Kruidvat Skin Science Daily Defense producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om de perfecte dagelijkse huidverzorging te bieden. De huid die blootgesteld wordt aan de schadelijke milieu-invloeden in een digitale wereld, vraagt om speciale verzorging. Om de huid te beschermen, te ontgiften en intens te hydrateren.
Kruidvat Skin Science Daily Defense Anti Pollution Day Cream 
Helpt de zichtbare en de onzichtbare schade aan je huid als gevolg van lucht- en lichtvervuiling tegengaan. De Anti-Pollution Technology met SPF 20 versterkt de natuurlijke weerstand van je huid en creëert hiermee een onzichtbaar schild. Dit schild beschermt je huid tegen het binnendringen van schadelijke verontreinigende deeltjes van het milieu, uv- en IR-straling. Een krachtig anti-oxidantcomplex ondersteunt het huideigen verdedigingssyteem tegen invloeden die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Het resultaat is een frisse en stralende huid.
Kruidvat Skin Science Daily Defense Detoxifying Night Cream 
Helpt je huid ontgiften en de zichtbare en onzichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen te herstellen. Een krachtig antioxidantcomplex vult de antioxidantreserves van je huid aan, herstelt de huid en helpt je huid regenereren gedurende de nacht. Gecombineerd met hydraterende bestanddelen die je huid beschermen tegen het vroegtijdig ontstaan van lijntjes en rimpeltjes. Het resultaat is een zuivere en stralende huid.
Kruidvat Skin Science Daily Defense Advanced Protection Face Mist
Het creëert een onzichtbaar schild op je huid. Deze beschermt je huid tegen de zichtbare en onzichtbare schadelijke effecten van het milieu. Blue Light Protection Technology beschermt je huid tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van blootstelling aan blauw licht van computers, smartphones, televisie en tablets. De verfrissende nevel met plantaardig antioxidant complex geeft directe hydratatie en heeft een verkwikkend effect. Ideaal om met dit weer mee te nemen in je tas, zo kun je gedurende de dag jezelf opfrissen. Het resultaat is een direct voelbaar en zichtbaar stralende huid.
Het Kruidvat Skin Science Daily Defense Intense Purifying Clay Mask 
Reinigt je huid intensief en geeft een frisse uitstraling. Het huidcomfort verbetert en je huid voelt gladder. De zelfverwarmende werking opent je huidporiën waardoor de natuurlijke ingrediënten je huid grondig en diep reinigen. Actieve kool werkt als een magneet en onttrekt poriën-verstoppers aan de huid. Witte klei heeft een sterk absorberende werking op vieze deeltjes uit het milieu en een teveel aan talg. Groene thee, van nature rijk aan antioxidanten, helpt vrije radicalen te neutraliseren. Het resultaat is een stralende huid die fijn aanvoelt. 
Kruidvat Skin Science Daily Defense producten zijn speciaal op elkaar afgestemd en in combinatie met elkaar zorgen ze voor een optimaal resultaat. 
Te koop bij Kruidvat voor een prijs van 5,49 per stuk.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© The Pastel Suitcase. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig