UNBOXING BLUXBOX MEI/JUNI 2018

Een nieuwe maand betekend weer een nieuwe Blux Box. Bomvol met weer heerlijke fullsize en mini verzorgingsproducten. Ben je benieuwd kijk dan snel mee.
Over Blux Box
BLUX is de grootste en meest gebruikte box in Nederland en de beste manier om cosmetica te ontdekken.

BLUX staat voor 'Be Lux' en is een beauty subscription box. Om de maand krijg je een prachtige box met daarin 8 - 10 beauty producten. Bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum.

Sinds oktober 2015 is BLUX een exclusieve samenwerking aangegaan met 
Nederlands meest bekende hair & make-up artist: Mari van de Ven.
Mari selecteert maandelijks zelf mee de mooiste beautyproducten. En geeft uitleg over hoe je deze producten het beste kunt gebruiken. Super handig! Tevens is internationaal model Milou Sluis het gezicht van BLUX. 

Bij het openmaken van de blauwe doos zie je meteen alle producten liggen, mooi verpakt echt een cadeautje.
Wat zit er allemaal in?
Affect Cosmetics Fix&Matte loose powder - Full size €18
Een losse poeder die het gezicht minder laat glimmen. Het blijft de hele dag zitten en is geschikt voor alle huidskleuren vanwege zijn transparantie. Mijn make-up blijft langer zitten en het droogt mijn huid niet uit.
Diadermine Lift + Direct effect capsules - Full size €7,99
Met de jaren vermindert de natuurlijke collageen productie van de huid, waardoor rimpels en verslapping optreedt. Dit product met SKINPLEX-technologie zorgt ervoor dat de huid verstevigend wordt en heeft een anti-rimpelwerking. Het geeft energie en zorgt voor een minder vermoeide huid, je krijgt een frisse en stralende teint. 
Emite Make-up eye pencil cloc - full size €19
Dit oogpotlood heeft een intens donkerbruine kleur. De formule is zacht en romig, waardoor het eenvoudig is om te vervagen. 
Emite Make-up Diamond heart cream - full size €28
Dit is een shimmer product wat erg veelzijdig te gebruiken is. Zo kun je het gebruiken als oogprimer en voor glans op jukbeenderen of op het ooglid. Het is een soort primer en highlighter in 1. Het is geschikt voor alle huidtypen, ook de meest gevoelige huid.
Merci Dandy flower powder hand cream - full size €4,90
Deze heerlijke handcrème bevat o.a. vitamine E en ruikt lekker zacht en zoet tegelijk. Trekt snel in en is super handig om in je handtas mee te nemen. 
Naobay Equilibria face mist toner - full size €13
Een heerlijke verfrissende toner met o.a. Aloe Vera, Kamille en Calendula. De combinatie van deze natuurlijke ingrediënten geeft een kalmerend effect en zorgt voor een zachte en gereinigde huid. 
Nivea verzorgende bodylotion mousse - full size €5,99
Dit gloednieuwe product van Nivea met amandelolie is luchtig, rijk en schuimend. Het ruikt naar de welbekende Nivea geur. Geeft 48 uur hydratatie en plakt niet. De huid blijft soepel en voelt zijdezacht aan.
Noble Isle Perry Pear shampoo - mini 30 ml €15,95 voor 250ml
Het Britse merk Noble Isle gebruikt natuurlijk extracten afkomstig van locale producten uit Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Deze shampoo bevat natuurlijk oliën, antioxidanten en Vitamine C. Geeft het haar een mooie, gezonde glans.
Veracova micellair water - mini 40 ml €2,98 
Dit product reinigt en verwijdert make-up op milde en doeltreffende wijze. Het bevat o.a. groene thee die de huid kalmeert en uitdroging helpt voorkomen. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en het product is geschikt voor alle huidtype. 
Vitamasques Face Mask - Full size €4,50
Koreaanse sheet maskers zijn momenteel helemaal hot! Dit masker gemaakt met extracten van Tea tree reinigt de huid intens en helpt perfect tegen de behandeling van acne. 
Voordelen
- Op ieder gewenst moment opzegbaar
- Elke 2 maanden een beauty box voor slechts 29,95
- Goed gevulde box met 8-10 beauty producten
- De beste manier om nieuwe cosmetica te ontdekken

Voor mijn informatie klik hier

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig