LANCÔME LA NUIT TRÉSOR MUSC DIAMANT

 Lancôme is één mijn favoriete parfum merken. Een nieuwkomer in de La Nuit Trésor familie van Lancome is de La Nuit Trésor Musc Diamant. Een zoete, vrouwelijke geur in een prachtige witte diamantvormige fles. 

La Nuit Trésor van Lancôme weerspiegelt een vurige nacht waarin geliefden elkaar innig omhelzen in een absoluut gevoel van liefde. De familie La Nuit Trésor wordt uitgebreid met de witte diamant, een symbool van kracht, een nieuw kostbaar juweel dat het licht breekt. Glinsterend als nooit tevoren. Een verleidelijk hart met rozenessence omgeven door een overdosis muskus en verwarmd door een akkoord van freesia en vanille.

Deze nieuwe geur is net uit en staat omschreven als een oriëntaals bloemige geur. De topnoten zijn framboos, viooltjesblad en witte muskus. De hartnoten zijn damask roos, fresia, jasmijn en witte muskus. En als laatste de basisnoten zijn witte muskus, sandelhout, amandel, patchouli en vanille. Een zoete maar vooral vrouwelijke geur helemaal mijn ding! Penelopez Cruz is trouwens het gezicht van dit heerlijke parfum. Ik vind hem persoonlijk nog lekkerder dan het bekende La Die Est Belle parfum.
La Nuit Trésor van Lancôme is vanaf nu te koop bij de parfumerie en online. 

30 ML €72
50 ML €101,50 
100 ML €128 

www.lancome.com

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Wat lijkt mij deze geur zalig! Tresor Nuit stond al op mijn verlanglijstje, maar ow...deze wil ik ook gaan ruiken! Vanille, patchouli en amandel, ik ben er dol op!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt een aanrader ben heel benieuwd wat je ervan vindt;).

      Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig