BOOTS APOTHEEK REVIEW

Als ik in Londen ben ga ik altijd even de Boots apotheek in. Maar je kunt het nu ook gewoon in Nederland kopen zowel online als in de winkel hoe fijn! Ik laat vandaag een aantal producten zien die je moet proberen. 
Ik ben al een keer of 8 in Londen geweest. Standaard tijdens elk trip is dan een bezoek aan de Boots drogist. Mijn favoriete merk daar is Soap & Glory. Die geur, de verpakking, de prijs ik ben groot fan! Tijd om eens wat producten voor jullie te gaan reviewen dacht ik zo. Ik heb 2 producten van Boots zelf getest en 2 van Soap & Glory.
Soap & Glory Sugar Crush Body Scrub
Laat ik maar meteen met mijn favoriet beginnen. Deze scrub heb ik denk ik al wel een keer of 3 gekocht. Hij ruikt zo ontzettend lekker fris naar limoen! Je zou hem bijna opeten zo lekker ruikt hij. De Sugar Crush Body scrub bestaat namelijk uit bruine suiker met een heerlijk, frisse limoengeur. De scrub heeft een sterke exfoliërende werking, maar bevat daarnaast ook verschillende verzorgende bestanddelen die de huid hydrateren zoals amandelolie en limoenolie. Deze fijne combinatie zorgt ervoor dat de Sugar Crush Body Scrub een echte must-have is voor een zacht perzikhuidje. Daarnaast staat hij met zijn roze, zoete uiterlijk ook nog eens prachtig op je badkamer. 
300ML €8,99
Soap & Glory Hand Food
Hier koop ik altijd mini's van want deze zijn echt geweldig om te bewaren in je handtas en voor mee op reis. Dit is de fijnste hand crème die ik tot nu toe heb geprobeerd. Hij trekt snel, ruikt heerlijk en smeert makkelijk uit. Ook de prijs, kwaliteit verhouding is heel erg goed. De Soap & Glory Hand Food handcrème is de roze redder in nood voor droge handen of kapotte nagelriemen. Hij bevat hydraterende shea butter, macadamia olie en marshmallow. Verzorging én een subtiele, zoete geur van roos en bergamot. 
125ML €7,99
Boots Refreshing Jelly Facial Wash
Ik heb de laatste tijd weer wat last van onzuiverheden en dus kwam deze face wash als geroepen. Hij blaast je reinigingsroutine nieuw leven. De Boots Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash bevat antibacteriële Tea Tree olie en kalmerende Witch Hazel. Deze reinigt de huid diep zonder de huid uit te drogen. Het maakt poriën vrij en helpt bacteriën die puistjes en verstopte poriën veroorzaken tegen te gaan.
150ML €4,95

No7 Youthful Vitamine C Fresh Radiance Essence

Deze keer heeft je vermoeide en doffe huid een boost. Zodra je ouder wordt verliest de huid haar natuurlijke glow. De No7 skinexperts ontdekten de drie belangrijkste indicatoren om deze natuurlijke glow te herstellen: een gladde huid, een egale huidskleur en een egale huidtextuur. No7 Youthful Vitamine C Fresh Radiance Essence werkt op deze drie probleemgebieden en zorgt er zo voor dat de natuurlijke glow van de huid wordt hersteld. Het is een twee weken kuur, gericht op een mooie, stralende huid. Hij werkt door de toevoeging van 5% pure vitamine C, een oxidant die de huid helpt om haar natuurlijke celvernieuwing te versnellen. Na gebruik was mijn gezicht zachter en oogde hij frisser. 
€22,99
Deze producten zijn te koop in de Boots Apotheek of online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Die scrub lijkt mij zalig en Vitamine C, super voor een mooie huid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben groot liefhebber van de make up van soap & glory. vooral van love at first blush

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig