DE NIEUWE NIVEA VOLUME HAAR STYLING LIJN

Nivea heeft vier nieuwe haarstyling lijnen uitgebracht. Een complete lijn met producten om je haar te preppen, te stylen en te finishen. Op de manier die jij wilt! Vandaag vertel ik jullie meer over de volume lijn die ik heb getest. 
Elke lijn bestaat uit vijf verschillende haarstyling producten. Zo kan iedereen zijn haar stylen op de manier zoals ze zelf wil. Wil je stijl haar? Heb je krullen? Wil je meer textuur of net als ik meer volume dan moet je zeker even verder lezen. Want vandaag laat ik jullie alle producten uit de volume lijn zien en ook hoe je ze moet gebruiken.

Stap 1: Prep
Nivea Volume Styling Primer
Met deze Styling Primer is je haar klaar voor elke look. De innovatieve formule met lichte olie zorgt voor volume en biedt hittebescherming tot 220°C. Breng de haarprimer van de wortels tot in de puntjes aan op je vochtige haar. Droog je haar met een föhn en geniet van je look vol volume. Ik vind deze echt top om te gebruiken als ik mijn haar ga föhnen. 
150ML €6,49

Stap 2: Form
Nivea Volume Plumping Mousse
Zelf ben ik niet zo'n groot fan van mousse. Mijn haar en handen gaan er altijd heel erg door plakken. En het maakt mijn haar erg zwaar waardoor het snel inzakt. Deze  formule met verzorgende lichte olie geeft je haar wel een volume boost. Schud de fles eerst goed en houdt hem ondersteboven en breng een beetje mousse ter grootte van een abrikoos aan op droog of vochtig haar. Droog je haar met een föhn en borstel het om volume aan te brengen.
150ML €5,99
Nivea Volume Rooft-Lifting Spray
Ga voor optimaal volume met de Rooft-Lifting Spray. Heeft geeft je haarwortels een lift en je haar meer structuur. Schud de fles goed en spray het daarna op 15 centimeter afstand op de haarwortels van je vochtige haar. Droog je haar met een föhn vanaf de wortels tot in de puntjes. Het lijkt heel erg op stap 1 alleen dan om te gebruiken door je hele haar. En stap 1 is vooral voor in de punten. 
150ML €6,99

Stap 3: Finish
Nivea Volume Forming Spray
Creëer makkelijk extra volume met deze forming spray. De innovatieve formule zonder ethylalcohol en met lichte olie droogt tot 2 keer langzamer in vergelijking met standaard haarsprays met alcohol. Hierdoor drogen je lokken niet uit. Spray het op 25 centimeter afstand op droog haar. Breng het aan op de lengte van je haren en voor extra volume spray het op je haaraanzet terwijl je met je hoofd naar beneden hangt. Wrijf het een beetje in met vingers.
250ML €6,99
Nivea Volume Hair Spray
Je wilt natuurlijk ook dat alles zo goed en lang mogelijk blijft zitten. Om de look af te maken gebruik je deze haarspray. Het heeft een medium hold vind ik. Spray het op 30 centimeter afstand op droog haar. Voor extra volume kantel je hoofd ondersteboven en spuit van de achterkant. 
250ML €5,99


De producten zijn vanaf nu te koop bij de drogist.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik heb zelf vandaag iets van de straight lijn gekocht van Nivea.;) Ben daar ook erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig