NIEUWE PRODUCTEN VAN COLLISTAR

Vandaag laat ik jullie voor mij 5 nieuwe producten van Collistar zien. Het is allemaal gezicht en lichaamsverzorging. Van serum tot scrub ik laat het je allemaal zien. Lezen jullie mee?
Collistar Precious Body Oil
Deze nieuwe geparfumeerde droge body olie van Collistar, op basis van plantaardige Ayurvedische oliën is perfect voor een massage of om je droge huid mee in te smeren. Hij kan zelfs voor gezicht en haren gebruikt worden. Zelf gebruik ik daar andere producten voor en dus gebruik ik hem graag op mijn lichaam. Zeker in de winter kan mijn huid wel wat extra's gebruiken en dan is deze olie top! Hij combineert namelijk voedende en revitaliserende ingrediënten zoals pistache olie wat minder vaak in cosmetica wordt gebruikt dan andere plantaardige oliën, maar het is van onschatbare waarde voor een gezonde en mooie huid. Deze olie bevat een uitzonderlijke hoeveelheid (ca. 60%) aan essentiële vetzuren die de huid extra hydratatie, voeding en soepelheid bieden. Bovendien bevat het een hoge dosis aan hydraterende, revitaliserende stoffen, vitamine A en E met anti-vrije radicalen werking, proteïne en minerale zouten. Porselein bloem voor een perfecte huid met glans. Collistar heeft het olieachtige extract uit porselein bloem toegevoegd. Deze bloem is vernoemd naar de porseleinachtige witte blaadjes, om de schoonheid van de huid verder te verbeteren. Deze olie hydrateerd en herstelt de huid. 
150 ML €33,50
Collistar Precious Body Scrub
Deze mild scrubbende en reinigende peeling verzacht, voedt en revitaliseert de huid dankzij kostbare oliën gepasseerd op de Ayurvedische traditie. Suiker en amber poeder scrubben de huid, terwijl papaja de huid doet stralen. De betoverende geur zorgt voor een volmaakt gevoel van welzijn. 
250 ML €27,50
Collistar Glycol Acid Peeling Lotion
Nieuw van Collistar is de glycol acid peeling lotion. De huid voelt niet alleen verkwikt aan, maar dankzij het geleidelijke peeling effect ziet de huid er gladder en fijner uit. Het egaliseert de teint en laat je huid stralen. Het verkleint de verwijde poriën en kleine oneffenheden. Bovendien maakt het vlekjes minder zichtbaar. Bisabolol, gewonnen uit kamille kalmeert en verzacht de huid. Het komt in een super handige pomp verpakking. 
165 ML €27,50

Collistar Anti-dark Spot Concentrate
Als laatste het nieuwe anti-spot concentrate van Collistar. Het gaat de lokale behandeling van pigmentvlekjes tegen. Dankzij de combinatie van glycolzuur en niacinamide wordt de aanmaak van melanine op alle niveaus geremd en worden pigmentvlekjes geleidelijk lichter van kleur. S'ochtends en s'avonds aanbrengen en hyperpigmentatie door de zon, huidveroudering, acne of hormonale veranderingen worden geleidelijk minder zichtbaar. Zelf had ik een paar kleine vlekjes over gehouden aan de zwangerschappen. En ze worden inderdaad na een aantal weken wat minder opvallend. Ik ben heel erg benieuwd op de langer termijn.
25 ML €29,50
Collistar Unico Serum
Ik ben dol op serums en gebruik ze elke dag voor mijn dagcrème. Het Unico serum van Collistar beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Je kunt het gebruiken voor je dagcrème of direct onder je foundation. De unieke textuur is een revolutionaire infusie van actieve bestanddelen geconcentreerd in een hydraterend serum met microbolletjes vitamine E met een antioxidante en regenererende werking. Het serum bevat ginseng extracten die de huid niet alleen een energie boost geven maar de huidcellen ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, inclusief schade door blauw licht. Het kostbare hibiscus extract bevordert het herstellende vermogen van de huid door de intercellulaire communicatie te verbeteren en de natuurlijke afweermechanismen van de huid te stimuleren. Hyaluronzuur zorgt voor een optimale hydratatie en versterkt de huid barrière. Het is een krachtig en uniek serum dat de huid energie geeft om zich te herstellen en het herstelproces van de huid te activeren door de energie stofwisseling van de cellen te verbeteren. Hij is echt heel fijn en geschikt voor elke huidtype. 
30 ML €64,50

Alles is te koop parfumerie zoals Douglas en Ici Paris.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Dat lijkt mij een prachtig serum! Dat flesje is ook een echte eye-catcher!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig