BLUXBOX JANUARI-FEBRUARI 2020

Het is weer tijd voor een nieuwe BLUXBOX unboxing. Deze keer van de maand januari en februari. Hij zit weer bomvol met fijne producten en bevat deze maand alleen maar fullsize producten. Zijn jullie benieuwd geworden? Lees dan snel verder.
De echte kou komt nu om de hoek kijken en dan kunnen we wel een Winter Boost gebruiken! Daarom is het thema van deze box ook ''Winter Boost''. Bij het openmaken van de blauwe doos zie je meteen alle producten liggen, mooi verpakt echt een cadeautje. Kijken jullie snel mee naar de producten die er in zitten?!
Over Blux Box
BLUX is de grootste en meest gebruikte box in Nederland en de beste manier om cosmetica te ontdekken.

BLUX staat voor 'Be Lux' en is een beauty subscription box. Om de maand krijg je een prachtige box met daarin 8 - 10 beauty producten. Bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum.
Kocostar - Tulip Slice Mask €6,99
Dit is een masker met tulpen extract en bestaat uit meerdere schijfjes die je op je gezicht moet leggen. De natuurlijke ingrediënten in dit masker zorgen voor een gladde, ontspannen en onweerstaanbare zachte huid. Het toegevoegde tulpen extract heeft een reinigende werking en herstelt de vochtbalans van de huid, terwijl de huid aan de oppervlakte sterker wordt. 

MineTan Violet Gradual Tan Foam €24,95
Deze zelfbruinende mousse met violette kleurbasis voor een geleidelijke bruining en een diep donkere en warm gebruinde teint. De kleurbasis bevat een mix van violet en donkerbruine bruiningsstoffen die gele en oranje ondertonen in je huid neutraliseren en je een natuurlijke kleur geven. 

MineTan Bronze on Mitt 
€9,95
Deze speciale handschoen is bedoeld om de zelfbruinende mousse aan te brengen. Hierdoor krijg je een vlekkeloze en streepvrije teint. Hij is super zacht beschermt je handen tegen vlekken. De dubbelzijdige softtouch stof kan aan beide kanten gebruikt worden. Je kunt hem daarna ook uitwassen zodat je hem vaker kunt gebruiken. 

Laritzy Swoon Velvet Liquid Lipstick 
€18
Een rode velvet lipquid lipstick met een hoge pigmentatie. Hij combineert de zeer gepigmenteerde kleur met fijne metallic parel voor een prachtig fluweelzachte, gladde afwerking. Zelf ben ik meer van lipsticks met glans ik houd niet van matte lip kleuren behalve als ze nude zijn.

LOOkX Eyeliner Magnet Grey €18,25
Met dit oogpotlood kun je mooie strakke lijnen zetten. Hij heeft een zachte textuur die in één keer dekt. Je kunt hem ook nog goed blenden om hem zachter te maken. Hij is waterproof en blijft goed zitten.

Olaz Retinol24 Nightserum 
€34,99
Dit heerlijke nacht serum dringt diep door in je huid. De gepatenteerde mix van vitamine B3 en retinoidecomplex hydrateert de huid gedurende 24 uur. Het heeft veel voordelen zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. Het maakt de huid gladder, helderder, steviger en werkt tegen donkere vlekken en vergroten poriën. Dit serum zonder geur en kleurstoffen wordt snel opgenomen in de huid. Je huid ziet er weer stralend uit. 

Merci Handy Hand Cream €5
Deze hand crème heb ik al verschillende keren gehad. Hij ruikt heerlijk en maakt mijn handen lekker zacht. In een ideaal formaat wat ook makkelijk mee te nemen is in je tas. 

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum 
€49
Naar dit product was ik heel erg benieuwd zeker door de prijs. Om nog meer te profiteren van een heerlijk masker hebben ze een aftermask vitamin serum gemaakt. Het serum is gemaakt van natuurlijke vitamines uit de zee. Het gebruik van verse zeewieren en zeeplanten voedt en verzacht de huid. Het houdt je gezicht stralend en gezond na een masker. Het beschermt ook nog eens je huid tegen externe invloeden van buitenaf. Zonder oliën en het ruikt naar vers geplukte bloemen. Hij is erg fijn maar ik vind €49 wel erg duur zeker omdat de tube niet zo groot is. 
Deze maand is de waarde van de box €167. Je kunt deze BLUXBOX bestellen t/m dinsdag 29 februari voor €29,95 per editie. Je neemt er een abonnement op, wat ook weer maandelijks opzegbaar is. Maar je kunt ze ook per stuk los bestellen. Hoe fijn?! Uitproberen kan dus altijd! De box bestellen klik dan hier



Dit artikel bevat een samenwerking.

4 opmerkingen

  1. Dat tulpen masker vind ik zo grappig, ook echte Holland promotie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne inhoud. Het masker met tulpen extract vind ik het meest interessant, sowieso kom je niet veel producten tegen met dit ingrediënt. Ik ben benieuwd! Leuke foto van jou en Maeve trouwens. Ps. bij de titel van je artikel is de "x" weggevallen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk ook die foto met Maeve. Zitten leuke items tussen net een cadeau zo'n box.
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig