OOTD: NEW SNEAKERS

Ik ben de laatste tijd weer helemaal in to outfit foto's maken en kleding kopen. Een maand of 3 na de bevalling paste ik al mijn kleding weer, en dus kon ik weer aan de slag met leuke setjes maken. Ook heb ik mijn kledingkast uitgezocht en veel eruit gehaald wat ik ga verkopen op de Koningsmarkt. Ook was er weer plek voor nieuwe dingen. Ik laat jullie vandaag mijn nieuwe sneakers zien.
Niet alle kleuren staan mij goed bijvoorbeeld geel en wit staan mij vaak niet omdat ik zelf ook al erg bleek ben. Maar daarin tegen rood staat mij wel erg goed. Ik vond in mijn kast deze rode suède jas nog zelfs met kaartjes eraan oeps. Dit omdat ik het erg moeilijk vond om hem te combineren. Maar eigenlijk is hij heel makkelijk te combineren zeker met rustige kleuren en materialen zoals zwart, wit en jeans. Dan is de jas een echte Eye Catcher. Ik vind de combinatie met de leren broek ook erg leuk. Zo is het niet saai aangezien er veel zwart in de outfit zit. 
Dan mijn nieuwe sneakers hoe tof zijn ze?! Wit met en luipaard print op de achterkant. De luipaard print voel ook net als een velletje super leuk. En weet je waar ze van zijn? Van de van Haren en dus erg betaalbaar! Dat zou je op het eerste gezicht niet zeggen van ze zijn gemaakt van leer en zien er daardoor een stuk duurder uit dan dat ze in werkelijkheid waren. 
Jas: Zara | Broek: Zara | Trui: Costes | Sneakers: van Haren |

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen voor een samenwerking. 

1 opmerking

  1. Wat een gave sneakers! Leuk dat je dat zegt over kleuren, geel staat mij ook niet en rood weer wel. Eigenlijk zou ik meer rood moeten dragen enne...Leuke jas!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig