PIXI PRETTIES SET

Een merk wat ik al jaren met veel plezier gebruik is Pixi. Ik heb er al een aantal reviews over geschreven. Vorige maand kreeg ik dit geweldig grote pakket opgestuurd en ik raakte meteen enthousiast. De Pixi Pretties set met daarin veel producten in samenwerking met 5 bekende beauty influencers. Ik laat hem vandaag aan je zien.
De 5 beauty influencers waarmee ze een samenwerking zijn aangegaan zijn. Chloe Morello, Rachel van Rachh Loves, Maryam Maquillage, Heart Deferson en From Head To Toe. Daaruit is deze set gekomen met hun favorieten. 
The Layers Highlighting Palette
Dit is een prachtig highlighter palette die ontworpen is in samenwerking met Rachel van Rachh Loves. Je kunt hem zowel op je ogen als je gezicht te gebruiken zijn. Je kunt de glow mooi opbouwen. Een echt multi-use palette dus. Het zijn mooie zachte poeders die erg goed gepigmenteerd zijn. 
£22.00
Glow-Y Powders
 
Deze multidimensionale highlighters zijn mijn favoriet. Kijk hoe mooi ze zijn! Ze geven een rosé gouden en broze kleurige glow. Ik vind ze echt prachtig zeker voor in de zomer als je huid een beetje gebruind is. Ze zijn goed gepigmenteerd en voelen heel zacht aan.
 £14.00 per stuk
Day Kit & Night Kit
De bovenste 2 zitten in de Day Kit. Het bevat een lipgloss en een soort gloss voor je oogleden. Zeker de kleine gloss voor je lippen is er draagbaar. Durf je voor wat extremere looks te gaan dan kun je ook gaan voor de Night Kit. Hierin zit een zwarte kleur met glitter voor op je oogleden en een donkere gloss voor op de lippen. 
 £16.00 per duo
Lip Icing
Deze 3 lipglossen zijn in samenwerking met Chloe Morello. Ze hebben mega veel glitter en plakken een beetje op de lippen. Niet echt mijn ding dus helaas. Je kunt ze alleen gebruiken of over een lipstick heen.
 £16.00 per stuk
Eye Heart Palette
Dit oogschaduw palette is een echt pareltje! Hij bevat hele mooie draagbare kleuren in allemaal bruin tinten. Zowel matte als met shimmer. Het bevat 8 kleurtjes die allemaal heel erg gepigmenteerd zijn. Je kunt er veel kanten mee uit en oneindige looks mee maken. Voor zowel een mooie look voor overdag als in de avond. 
 £18.00
Pixi is onder andere te koop bij Babassu, The Make-up Spot en Cosmania.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Wow! Wat een prachtige items. Vooral het laatste oogschaduw palette vind ik erg mooi. Ben zelf nog niet bekend met Pixi, maar word er wel steeds nieuwsgieriger naar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig