4711 AQUA COLONIA KATOEN & AMANDEL EN GRANAATAPPEL & EUCALYPTUS

Vandaag weer eens tijd voor een review van 2 parfums. En kijk hoe mooi ze eruit zien! De geuren van 4711 zijn ook nog eens lekker budgetproof. Tijd om jullie meer te vertellen over de ''Katoen en Amandel'' en de ''Granaatappel en Eucalyptus'' parfums. 
De avonden worden korter, de lucht wordt koeler, de bladeren vallen van de bomen. De herfst en winter komen eraan! Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot het buitenleven, terwijl andere de warmte en comfort opzoeken. In harmonie met de winter, lanceert 4711 dit jaar opnieuw twee limited editie geuren. 
4711 Aqua Colonia Granaatappel & Eucalyptus
Dit is een fruitige unisex geur die dus zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is. Het wordt omschreven als een houtachtige geur. De topnoot is granaatappel. De granaatappel met zijn diepe rode kleur, ziet er al snel uit als een typische winterfruit. De superfood geeft zijn rode fruitige kant aan het begin en onthuld een veelzijdige geur ervaring met zijn zoete zuurgraad, wat de geur een sterk en positieve touch geeft.
De hartnoten zijn eucalyptus en viooltjesblad. De groene toon van eucalyptus voegt een verfrissend en krachtig contrast toe aan de geuren. De basisnoten zijn hout noten en muskus. Ik ben dol op muskus het zit in bijna al mijn parfums!
4711 Aqua Colonia Katoen & Amandel
Dit is een bloemige geur voor vooral geschikt is voor vrouwen vind ik. De topnoot is amandel die geeft de geur een warm gevoel. De hartnoot is Heliotroop (vanille bloem) wat de geur wat zoeter maakt. En als laatste de basisnoot is katoenbloem. Het katoen staat voor pure zachtheid en vertegenwoordigd een omhullende, poederachtige geur met een vleugje vrijheid en comfort. Dit is mijn favoriet van de twee parfums.
€22.50 per stukDit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. De flacons van dit merk zien er altijd zo mooi uit, heel nostalgisch. Mij spreekt vooral de laatste geur het meeste aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zowel de verpakking als de geur zelf spreken mij heel erg aan

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig