AAN DE SLAG IN DE TUIN MET HG

Nu het zonnetje steeds meer gaat schijnen zijn wij vaker in onze tuin te vinden. Tijd om alles schoon en lente-proof te maken. Dat doe ik met de producten van HG. Vandaag vertel ik er meer over en laat ik voor- en na beelden zien.

Voor de tuin gebruik ik de volgende producten:
HG - Groene aanslagreiniger concentraat 1liter

Voorheen gebruikte ik schoonmaak azijn om de tegels in de tuin weer schoon te krijgen. Maar dat stonk altijd zo erg. Nu gebruik ik de HG groene aanslagreiniger concentraat.  
1. Pas het alleen toe bij droog weer. Het mag minimaal 8 uur niet regenen na toepassing. Bij voorkeur toepassen in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen verwacht wordt.
2. Haal voor de behandeling eerst alle aanwezige mos van de tegels af.
3. HG groene aanslagreiniger concentraat oplossen in een verhouding van 1:20 met water. Breng de oplossing aan op de tegels met een gieter. En laat het goed intrekken want anders komt het niet goed los. Het gaat eerst schuimen en dan kun je het naspoelen met de tuinslang of een gieter met schoon water.

VOOR 
TIJDENS 

HG - Roestvlekkenverwijderaar
1. Gebruik de HG roestvlekkenverwijderaar op een droge ondergrond. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer de opgevingstemperatuur boven 15 graden ligt. Gebruik het ook altijd in ruimtes die goed te ventileren zijn. 
2. Spuit het op de oxidatie of roestvlekken, zodanig dat deze volledig bedekt zijn met vloeistof. Er zal een verkleuring optreden, welke bij ijzerroest paars zal zijn. 
3. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken. De inwerktijd kan verlengd worden naar 15 minuten, maar voorkom indroging. Spuit desnoods tussentijds meer roestvlekverwijderaar op de oxidatie of roestvlekken. 
4. Neem na het inwerken de vloeistof op met een tissue of een doek.
5. Spoel, voordat de behandelde oppervlak droog wordt, altijd grondig na met een ruime hoeveelheid water totdat de verkleuringen zijn verdwenen. 


HG -Tuinmeubelreiniger
1. Spray het te reinigen oppervlak in met HG tuinmeubelreiniger.
2. Laat het 1 à 2 minuten inwerken.
3. Neem daarna het vuil af met een doek of keukenpapier.
4. Laat de tuinmeubel reiniger langer inwerken wanneer er sprake is van zeer sterke en hardnekkige vervuiling. Liefste zelfs een dag!
5. Maak vervolgens het vuil los met een borstel of spons en spoel het daarna goed af.

VOOR 
NA

Let op! Berg schoonmaak producten altijd goed op uit het zicht van kinderen.

HG verkoopt voor elke wens producten dus neem zeker even een kijkje op hun site. En volg ze op instagram voor handige tips.

* Deze post bevat een samenwerking.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig