CHARLOTTE TILBURY MAGIC CREAM FACE & BODY

Dat Charlotte Tilbury eén van mijn favoriete make-up merken is dat weten jullie inmiddels wel. Maar ze hebben ook hele fijne skincare producten. Daarvan heb ik nog niet zoveel geprobeerd. Maar daar komt verandering in. Afgelopen tijd heb ik de Magic body en face cream geprobeerd. En ik vertel jullie er graag meer over.

Charlotte Tilbury - Magic Face Cream
Dit is echt één van de allerbeste gezichtscrèmes die ik heb geprobeerd. Een geheime mix van gepatenteerde anti-huidveroudering ingrediënten, hyaluronzuur en bloemenextracten die de vermoeide huid in een handomdraai transformeert. Hoe droog of glansloos jouw huid er ook uitziet, het baanbrekende ingrediënt BioNymph Peptide Complex, bestrijdt het verouderingsproces op alle vlakken. Het stimuleert de productie van collageen en cel-energie en bestrijdt vrije radicalen, zodat rimpels verminderen en de huid gladder wordt. De Magic Cream is navulbaar verkrijgbaar voor de 50 en 150ml. 

Charlotte Tilbury - Magic Body Cream
Deze heerlijke body créme is hydraterend, gladmakend en verstevigend door de toevoeging van cafeïne en hyaluronzuur. Het is online een groot succes bij beautybloggers en verkoopt als warme broodjes. Uit testen blijkt dat hij de hydratatie van je huid verbetert in slechts 28 seconde en je huid 2x meer gehydrateerd is binnen een uur. Het maakt niet uit welk huidtype je hebt. Hij is alleen online verkrijgbaar op hun eigen website.

Te koop als duo voor €146

Charlotte Tilbury is verkrijgbaar online en bij de Bijenkorf Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig