JO MALONE PEONY & BLUSH SUEDE PARFUM

Ik ben helemaal verliefd op dit parfum! Het is mijn duurste parfum ooit maar dan heb je ook wat. Een tijdje terug wilde ik mezelf een lekkere geur cadeau geven. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de geuren van Jo Malone. Na wat research en verschillende keren de geuren te hebben geroken kwam ik bij de geur "Peony & Blush Suede".
Nu over de geur zelf. De Jo Malone Peony & Blush Suede parfum is een bloemige, zoete geur voor dames. Het parfum komt in een prachtig doosje met een zwarte strik erom heen. Als je het doosje openmaakt zie je de geur op zwart papier. Tip! Ik bewaar de doosjes om mijn haar elastiekjes in te bewaren. 
Jo Malone beschrijft de geur als volgt. De essentie van charme. Welig bloeiende pioenen, intens en teer tegelijkertijd. Ze flirten met het sappige zuur van rode appelen en de weelderigheid van jasmijn, rozen en anjers, vermengd met de sensualiteit van zacht suède. Luxueus en verleidelijk. 
€104 | 100ml | Bijenkorf en Douglas

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig