URBAN DECAY NAKED HEAT EVENT

Afgelopen woensdag was het Urban Decay naked heat event bij Strandzuid in Amsterdam. Een prachtige plek met een strand vlakbij Amsterdam Rai. Je kunt hier trouwens ook heerlijk lunchen of dineren. Het event was ter ere van het naked heat palette. 
Op deze mooie verzorgde avond lieten ze verschillende producten zien van de collectie. Onder het genot van een hapje en drankje en de deuntjes van de DJ. De collectie bestaat uit twee lipliners, drie lipsticks en natuurlijk het palette. Ook kon je een touch up krijgen in de visagie stoel.
Verder kreeg ik na afloop van het event een prachtige lipstick mee. Dit is de Urban Decay urban matte lipstick uit de Vice lipstick collectie. De urban matte finish geeft een creme-achtig matte resultaat. De kleur die ik heb is een oudroze kleur genaamd backtalk. 
Is deze kleur nu niets voor jou? De Urban Decay Vice lipsticks bestaan uit 100 verschillende kleuren in zes verschillende finishes. Van felle knalkleuren tot neutraaltinten en van licht tot donker. Voor ieder wat wils dus. Ze zijn te koop voor €19,50 per stuk bij Iciparis en Hudson Bay. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig