URTEKRAM CALENDULA

Een tot voor kort nieuw merk voor mij was Urtekram. Dit is een Deens merk met biologische beauty producten en voedsel. Ze zijn marktleider in Scandinavië. Urtekram heeft meer dan 1200 producten in het assortiment die allemaal gecertificeerd biologisch zijn. Het woord Urtekram is afgeleid van het Deense woord ‘urtekræmmer’, wat rondreizende kruidenier betekent.

De producten worden in meer dan 36 landen in Scandinavië, de rest van Europa, Rusland het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika verkocht. De producten zijn vrij van parabenen en synthetische conserveringsmiddelen. Ze zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en zijn niet getest op dieren. Ze zijn geschikt voor mensen met een parfum-, gluten en lactose allergie. 
Kinder Shampoo Calendula 
De Urtekram kindershampoo bevat een hoog gehalte aan calendula extract (goudsbloem) dat een verzachtende en helende werking heeft op de huid. Het zorgt voor goede balans in de hoofdhuid en voegt vocht toe aan het haar. Maeve haar haren zijn heerlijk zacht na het wassen met de shampoo ook is haar hoofdhuid niet geïrriteerd. 

Kinder Spray Conditioner Calendula 
Deze spray conditioner met calendula extract zorgt ervoor dat ik Maeve haar haartjes makkelijk kan door kammen na het badderen. Het ontklit het haar en maakt het glad. Het pluizen van haar haartjes is ook een stuk minder geworden.
 Het is geschikt voor alle haartypes. 

Shampoo 250 ML:  €5,99 
Spray conditioner 250 ML: 6,49

Te koop bij natuur winkels en online.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig