JO MALONE KERST SET 2017

 Jo Malone heeft dit jaar weer een prachtige kerst set uitgebracht. Genaamd Christmas Cracker. Hier zitten 3 travel-size producten in. Een perfecte manier om iets uit te testen of om lekker mee op vakantie te nemen! Ik vertel je welke producten er in zitten. 

English Pear and Freesia body cream:
De geur van de herfst. De sensuele frisheid van pasgerijpte peren wordt omhuld met een boeket witte fresia's en verzacht door amber, patchoeli en houtnoten. Weelderig en goudgeel. Deze luxe bodycrème met verzorgende oliën van jojobazaad, cacaozaad en zoete amandel helpt de huid te hydrateren, voeden en beschermen en laat u genieten van een sublieme geur.

Blackberry and Bay cologne:
Herinneringen aan toen je klein was en bramen ging plukken. Een scheut donker, zuur bramensap in combinatie met de frisheid van versgeplukte laurier- en braamtakken. Krachtig en groen.

Basil and Neroli body and hand wash:
Dit is mijn favoriete geur van Jo Malone. Hij doet me denken aan een ander parfum die ik kocht op de Canarische eilanden toen ik 21 was. Ik heb van de Jo Malone Basil & Neroli  ook een parfum. 
Kruidige basilicum en aromatische witte tijm geven een onverwachte twist aan de geur van limoenen in een tropisch briesje. Een moderne klassieker. Met het weelderige schuim en de revitaliserende geuren verfrist en hydrateert de Body- & Hand Wash de huid en laat die heerlijk ruiken.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig