NORDIK SENSE REVIEW

Vandaag laat ik jullie kennis maken met een heel nieuw bodycare merk in Nederland genaamd Nordik Sense. Hiermee kun je een complete wellness at home creëren: gebaseerd op een eeuwenoude Noorse kuurtraditie, waarbij cycli van koud en warm worden afgewisseld met relax momentjes. De producten spelen echt in op je zintuigen en er zijn 3 ranges: warming, cooling & relaxing 
Tegenwoordig is vrijwel iedereen heel erg druk met van alles en nog wat. Maar tegen een heerlijke douche zeg ik geen nee. Echt een ontspanningsmomentje voor mezelf. Nordik Sense heeft de volgende producten in hun assortiment namelijk shower gels, shower oils, shower scrubs en bodylotions. Het prikkelt de verschillende zintuigen, waardoor het badkamer ritueel een volledige beleving wordt. Mede door de heerlijke ontspannende geuren.  

Warming range (rood)
De warming producten geven een fijne verwarmende sensatie. Ze ruiken heerlijk intens een beetje kruidig. Perfect voor de koude winter dagen.

De showerscrub is mild gelukkig niet te grof want daar ben ik niet zo dol op. Als je het in masseert in de huid merk je meteen het warming effect. Dit is even wennen maar na het afspoelen vind ik het erg prettig. Ik gebruik hem alleen op mijn lichaam.

Over de bodylotion kan ik heel kort zijn hij is heerlijk, plakt niet en trekt snel in.

Cooling range (blauw)
De cooling producten geven je nieuwe energie en een verfrissend gevoel. Ze ruiken heerlijk fris ideaal voor in de zomer of voor na het sporten.

De showeroil is mijn favoriete product ik ben hier zo dol op. Mijn huid is meteen daarna gevoed waardoor ik in principe geen bodylotion meer nodig heb. Hij ruikt lekker fris en mijn huid voelt na het douchen heerlijk zacht aan.

Relaxing range (groen)
De relaxing producten zorgen voor kalmte en ontspanning. Door de heerlijke kamille geur. Ik gebruik deze lijn graag voor het slapen. Zo ga ik helemaal relaxed naar bed.

De showergel is een fijne basic douchegel die doet wat hij moet doen. Door de lichte kamille geur voel ik me meteen ontspannen. 

Shower gel: € 3,99 
Shower scrub: € 4,99 
Shower oil: € 5,99 
Bodylotion: € 4,99 

Nordik Sense is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Een heerlijk nieuw budget merk in Nederland ik ben fan. Ook leuk om als cadeautje te geven en het zijn unisex geuren dus ook voor de mannen een aanrader!


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig