NAIF BABY REVIEW

Naïf is in 2012 opgericht door twee papa's die van mening waren dat babyproducten eerlijk moeten zijn. Dus vrij van chemicaliën en andere schadelijke stoffen die ervoor zorgen dat het babyhuidje uitdroogt en verder niets toe te voegen hebben. Daarom gebruiken ze geen PEG, SLS/SLES, Phenoxyethanol, Parabenen en Minerale Olie. 

Want een babyhuidje is erg gevoelig en behandel je met veel liefde. Dan zijn de producten van Naïf heel geschikt. Ze gebruiken geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid kunnen beschadigen. Ze gebruiken enkel verzorgende varianten waar jij en je babytje blij van worden. Alle producten zijn vegan en animal friendly.

Diaper cream
De billencreme van Naïf bevat zinkoxide, kamille en vitamine E. Het voorkomt en herstelt luieruitslag, geneest en verkoelt bij irritatie. Ik merkte meteen al verschil voorheen gebruikte ik sudocreme maar die laat altijd zo'n dikke plakkerige witte laag achter. Dat is hierbij niet het geval deze smeert lekker uit. 

Soothing baby oil
Ik masseer Maeve haar huidje vaak na het badderen. Dan is haar huidje namelijk wat droger en dan gebruik ik graag deze babyolie. Hij trekt heel snel in en is dermatologisch getest en het parfum is allergeen vrij een grote plus. Ik gebruik hem alleen op haar lichaam niet op het gezicht.

Softening body lotion
Tussen door smeer ik haar huidje graag in met bodylotion. Dan is deze van Naïf ideaal! Hij irriteert de huid niet smeert makkelijk uit en trekt snel in. Deze bodylotion zit vol met natuurlijke verzorgende en verzachtende oliën. Zoals Katoenzaadolie, Advocado-olie, zoete Amandelolie en Macadamia Olie. Het is geschikt voor het hele lichaam. 

Diaper cream 75ml : € 12,95 
Soothing baby oil 100ml: € 15,95
Softening body lotion 200ml: € 14,95 

Te koop bij Etos en online. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig