OGX STRENGTH & BODY BAMBOO FIBER FULL

Ik wil jullie graag meer vertellen over mijn favoriete shampoo en conditioner van dit moment. 
Namelijk de OGX Bamboo fiber-full shampoo en conditioner. 
Een speciaal geformuleerde blend van bamboevezels en sojaproteïne. Deze heerlijke collectie zorgt voor voller, volumineus haar en veel glans. Ik merkte meteen meer stevigheid aan mijn dunne en fijne haar. Ook de geur ben ik dol op het ruikt heerlijk zoet. Het komt in een grote groene fles waarvan de verpakking ook mooi blijft in de douche. Ze werken erg zuinig  je hebt maar een klein beetje nodig.

OGX is het eerste merk dat de vezels van de bamboe plant gebruiken waardoor het haar voller en dikker lijkt. Het verbeterd elasticiteit, voorkomt haarbreuk en versterkt je haarlokken. Net zoals alle andere producten van dit merk bevatten deze collectie ook eerlijke ingrediënten. Ze zijn parabeen en SLS vrij. De producten zijn ook niet getest op dieren iets wat ik erg fijn vind ik let hier dan ook steeds vaker op. Als de shampoo en conditioner op zijn ga ik hem zeker weer opnieuw kopen!

 €10,99 | 385ml | Kruidvat & DA |

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig