BUMBLE AND BUMBLE THICKENING

Eindelijk is het merk Bumble & Bumble te koop in Nederland. Ik moest dan ook iets bestellen! Mijn oog viel meteen op het Very Merry Volume Set. Deze set bevat 3 hair essentials die je haar meteen meer volume zouden moeten geven.

Full Size Thickening Dryspun (120 ml)
Dit is een transparante, droge finishing spray die zorgt voor meteen meer volume in mijn haar. Het maakt mijn haar luchtig geeft textuur net als droogshampoo en laat mijn haar er voller uitzien. Deze spray is perfect voor meer volume bij de haaraanzet, het toevoegen van structuur aan je haren en zorgt er voor dat je haar de tweede dag ook nog mooi zit. Het laat geen witte was achter! Ook bevat het geen sulfaten en parabenen.

Travel size Shampoo (60 ml)
Deze lichtgewicht shampoo geeft mijn haar glans en volume. Mijn haar lijkt voller en is meteen klaar voor een luchtige en volumineuze styling.

Travel size Conditioner (60 ml)
 De lichtgewicht conditioner hydrateert onmiddellijk en maakt mijn haar heerlijk zacht en makkelijk doorkam baar. Ook heb ik veel minder last van pluis en sluik haar.

Voor het beste resultaat gebruik de shampoo en conditioner samen. Deze lijn is geschikt voor alle haartypes maar speciaal voor fijn en slap haar ontworpen. De geur van deze producten is heerlijk. Ik ben echt heel erg benieuwd geworden naar de andere producten van dit heerlijke merk!

 €30,11 | SET | Douglas |

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig