VICHY MINERAL 89 REVIEW

Nieuw van Vichy is de Mineral 89. 
Het mineraliserend Thermaal water van Vichy dat is gebruikt in al hun producten komt uit de omgeving van de Franse vulkanen en is een stof die rijk is aan 15 mineralen. 

De Vichy Mineral 89 heeft in haar formule een hoge concentratie mineraliserend thermaal water in combinatie met hyaluronzuur. Het is de dagelijkse booster voor een sterke huid. Geef je huid elke ochtend haar dagelijkse dosis kracht. Mineral 89 maakt je huid sterker en beschermt haar tegen 3 agressieve invloeden van een stedelijke levensstijl - vervuiling, stress en vermoeidheid. Voor een stralende, gehydrateerde en gezond ogende huid. 

Het is heel zacht voor mijn huid, bevat geen parfum, geen alcohol, geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen en geen minerale olie. Er zitten maar 11 ingrediënten in deze booster. 

Het komt in een glazen flesje met een pompje ik vind dit zelf erg praktisch werken. Ook vind ik de verpakking erg luxe hij staat prachtig op mijn badkamer. Ik gebruik hem voordat ik mijn dagcreme ga aanbrengen. Het trekt erg snel in en mijn gezicht is niet olieachtig. Het werkt erg goed voor mijn droge plekjes ook voelt mijn huid erg zacht aan. Er zit weinig geur aan dit product wat ik wel fijn vind. Ook werkt het erg zuinig in gebruik aan twee kleine popjes per keer heb ik genoeg.

 €22,95 | 50ml |

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig