YVES ROCHER GRAND ROUGE MAT LIPSTICKS

Ben je opzoek naar een matte lipstick die niet uitdroogt?
Zoek niet langer, Yves Rocher lanceert de grand rouge mat lipsticks. Deze komen in een mooie luxe mat gouden huls. Onder de lipstick zie je welke kleur het is. Dit vind ik super handig aangezien ik nooit alle namen van mijn lipsticks onthoudt. Dus zo kun je meteen zien welke kleur het is. 
Een lipstick die de hele dag comfortabel aanvoelt en tot wel acht uur lang blijft zitten! Dat is wat Yves Rocher beloofd met deze lipstick. De grand rouge mat lipstick is verrijkt met herstellende camelia-olie en biedt een matte finish. Dat is zeker zo ondanks dat hij een matte finish heeft blijven mijn lippen door de camelia-olie de hele dag gehydrateerd. Het is een ideale combinatie van een concentraat aan werkstoffen en intense kleuren. Je moet je lippen na het eten en drinken wel even wat bijstiften maar dan gaat de kleur ook weer lang mee. Het bevat 0% parabenen en 0% siliconen. De lipsticks zijn gemakkelijk aan te brengen en smeren goed uit. 

 De grand rouge mat lipsticks zijn verkrijgbaar in acht kleuren. Vandaag laat ik de kleuren 150,152,154 en 156 zien. Ik moet zeggen het zijn allemaal kleuren die ik zelf ook zou dragen. Mijn favoriet is nummer 150 dit is een alledaagse kleur die ik graag op doe naar mijn werk. 
Van links naar rechts 150 (mauve), 156 (rood), 152 (violet roze), 154 (roze)

| €22,90 | Yves Rocher |

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig