ALIEN MAN & ALIEN FLORA FUTURA EAU DE TOILETTE

Vorige week ben ik naar het Alien event van Mugler geweest. In de MadFox Club in Amsterdam werden twee nieuwe geuren gelanceerd. Eentje voor vrouwen de Alien Flora Furtura. En eindelijk een mannen geur de Alien Man. Ze zitten beide in het vaste assortiment.
Na de lancering van het succesvolle Alien parfum in 2005. Is het dan eindelijk zover de mannelijk versie de Alien Man. Alien Man is een hout, leerachtig en aromatisch parfum. Ik vind hem ook wel een beetje unisex en weet zeker dat sommige vrouwen de geur ook lekker gaan vinden. De Alien mannen lijn is heel compleet gemaakt met een body en hair shampoo en een deodorant.
Nieuw voor vrouwen is de Alien Flora Futura. Alien in het paarse flesje behoort al sinds de lancering in de top van best verkochte parfums voor vrouwen. Daarom komen ze nu met een nieuwe lichtere versie perfect voor de lente en zomer. Deze lichtere en bloemige geur is sensueel en heeft bijzonderen geur noten. De Alien Flora Futura bevat citroen, hout van Boeddha’s hand en de cactusbloem “Queen of the Night” deze bloem bloeit slechts één nacht per jaar. Het is een sensuele en volle geur het komt in de herkenbare Alien-flacon. Deze keer in roze met goud. Ik vind hem echt heerlijk en een fijne toevoeging op het Alien assortiment. 
Ook kregen we we nog een mini setje mee met daarin een Alien bodylotion en douchegel van 30ML. Ideaal voor mee op reis en om de geur met body producten uit te proberen. 
Alien man en Alien Flora Futura zijn vanaf nu te koop in de luxe parfumerie zoals Douglas en IciParis, maar ook bij Hudson Bay. 

Alien man: 50 ML €62,50, 100 ml €88,00 en 100 ml refill bottle €69,00

Alien Flora Futura: 60 ML  75,00 en 30 ml 59,50

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig