HET KAMERTJE VAN JOLIE CATE

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom kom ik met een nieuwe rubriek het kamertje van...
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hi, Ik ben meidenmama! 
Annebet van 29 jaar. Mama van twee lieve stoere en eigenwijze meiden, Maudy (bijna 5 jaar) en Jolie (bijna 1 jaar). Ik ben dol op zwart/wit en roze. Liefst met stipjes, lief en stoer. In mijn zwangerschap, ruim een jaar geleden alweer (wat gaat het snel...) ben ik begonnen met posten van foto`s op Instagram onder de naam meidenmama.

Bij het inrichten van de babykamer wist ik het meteen, ik wilde een kamertje in monochrome stijl. Op internet heb ik me suf gezocht naar zwart/wit behang tot ik studio Iris van Trigt vond! Ik was opslag verliefd! Onwijs schattig wolkjes behang, simpel, stoer en lief...precies wat ik zocht. Mijn tweede aankoop voor onze babykamer was het wolkenkleedje van het Franse merk Lilipinso.

Vanaf dat moment ging ik helemaal los! Wolken dekentje van CarlijnQ, wolken hoeslakentje van de Ikea, wolken kleding hangertjes  en wolken deurstopper (gescoord bij de Wibra), noem maar op, alles in het zwart/wit en roze. Mijn derde favoriet is het kussentje van Sass en Belle, in de vorm van een wolk samen met het ananas kussentje van baby anne-cy. De meeste van deze spulletjes shopte ik online bij welovedeco.nl
De commode en ledikant zijn uit de serie Alaska van babypark de mat witte uitvoering. Gekocht in 2013 (we hebben hem gebruikt bij zowel Maudy als nu bij Jolie en hij ziet er nog steeds uit als nieuw). De kledingkast is bekende Ikea Pax kast. Zelf in te delen met handige opberglades, draadmanden en vakkenverdelers. 
Sommige dingen zijn ook zelf gemaakt. Zo maakte mijn handige zusje voor mij van de stofjes van de Kwantum allemaal handige dekentjes, lakentjes en aankleedkussen hoezen want ik ben zelf een ramp achter een naaimachine. 
Ik wissel merkjes met low budget af. Zo ben ik ook fan van de Wibra, kwantum, Zeeman en Hema. Het multifunctionele wandbord en mijn geliefde zwart/witte hoeslaken komen bijvoorbeeld bij de Wibra vandaan. De draadmandjes aan de muur, handige canvas wasmand en stofjes voor dekentjes haalde ik bij de Kwantum.
Waar ik ook nog steeds onwijs blij mee ben is het beddengoed van witlof for kids. Niet alleen mooi en zacht, maar ook handig op te maken door het tuck inn systeem.  

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig