BOURJOIS EYE CATCHING EXTREME VOLUME MASCARA

Een nieuwe mascara met op de verpakking een kat je begrijpt als echte katten liefhebber trok dat meteen mijn aandacht. Ik kon dan ook niet wachten om hem te proberen. Ik heb het over de Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara.
Ga voor een intense kattenogen look met de Eye Catching Extreme Volume mascara. Een extra volume gevende mascara, verrijkt met intens zwarte pigmenten voor een spectaculaire oogopslag en vollere, zwartere meer opvallende wimper haartjes. De extreme brede borstel weet elk wimper haartje  te vangen en omhullen om de impact op je ogen te versterken, zonder klonteren. 
Mijn wimpers lijken inderdaad een stuk voller en zwarter door deze mascara. Ook vind ik het grote, dikke borsteltje erg fijn werken. Mijn wimpers blijven de hele dag mooi overeind en zwart zonder af te geven. 

De Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara is vanaf nu te koop bij de drogist.
€16,90

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig