KNEIPP CHERRY BLOSSOM

De nieuwe geurlijn van Kneipp genaamd de Cherry Blossom is helemaal mijn ding! Met de heerlijke zoet geur van kersenbloesem creëer je een heerlijk verwen moment voor jezelf.
Cherry Blossom Handcrème 
De voedende plantaardige formule van de Kneipp Cherry Blossom hand creme met kersenbloesem extract en waardevolle rijstkiemolie hydrateert de handen intensief. Hij trekt heerlij snel in en je handen ruiken de hele middag nog lekker zoet. De handen voelen zacht en gevoed aan. 
6,49

Cherry Blossom Bodylotion
Kneipp Body Lotion Spray is de snelste manier van body care die er is. Effectieve en natuurlijke huidverzorging gecombineerd met een heerlijke zoete geur. De nieuwste variant in de geur Cherry Blossom zorgt voor een voelbaar zachte en soepele huid. De formule trekt snel in zonder plakkerig aan te voelen. Je kunt meteen daarna je kleding er alweer over aan doen. 
€9,99
Mocht je de geur net als ik nu ook heel erg lekker vinden. Je hebt van deze lijn ook nog bad kristallen. De producten zijn zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen, SLES en SLS,  paraffine, siliconen en minerale olie. Dierproef vrij!

Kneipp is te koop bij de drogist.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig