UNBOXING GOODIEBOX JANUARI 2019

Sinds 2 maanden ontvang ik de GOODIEBOX. Dit een maandelijkse, luxe beautybox vol met mooie make-up- en verzorgingsproducten. En vaak ook fullsize producten. Ik ben heel erg benieuwd hoe de box er deze maand uit ziet. Zijn jullie ook benieuwd?  
Kijk maar snel mee!
Deze maand is het thema 'Keep it Fresh'. Het is namelijk koud en donker de eerste sneeuw van dit jaar is vandaag alweer gevallen. En dan ligt een winter dipje al snel om de hoek. Met deze box geef je je huid weer een kickstart. Het reinigt, verzorgt en laat je huid stralen. Met deze maand maar liefst 6 full size producten. De totale waarde van deze box is €72 maar je besteld hem slechts voor €19,95 inclusief verzenden. 

Naobay Equilibria Gel to Milk Cleanser
Dit is de perfecte frisse start van je dag! Deze cleanser met pure en voedende ingrediënten zoals amandel-, olijf en abrikozen olie verandert door lauw water naar milky reiniging. Hij verwijdert gemakkelijk mijn make-up. Alleen voor mijn waterproof mascara gebruik ik nog een apart 2 fase reiniger. 
Winkelwaarde: €15,95

Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal
Dit unieke 2 in 1 product. Is een handige spons met houtskool kleurt je lichaam ook echt zwart. Het is een combinatie van een body wash en scrub. Het werkt ontgiftend, reinigend en exfoliërend. Je huid is daarna zijdezacht. 
Winkelwaarde: €6,95

Goodie box Beauty Blender 
Ik gebruik mijn originele beauty blender dagelijks en deze komt wel in de buurt. Ik vind hem alleen iets minder zacht dan de originele. Wel ideaal om je make-up fijnloos aan te brengen.
Winkelwaarde: €15,95

Youth Lab CC cream SPF 30
Hij is voor mij helaas te donker maar dat is ook niet gek met mijn lichte huid in de winter. Maar ik zie op mijn huid wel dat hij goed dekt voor een cc cream. Ook fijn dat hij SPF 30 bevat lijkt me ideaal voor in de zomer.
Winkelwaarde: €30,00 voor 50ml

AfterSpa Magic Makeup Remover
Met dit doekje kun je je make-up verwijderen met alleen water. Echt ideaal voor mee op reis! Hij is super fijn en zacht het verwijdert zelfs waterproof make-up. 
Winkelwaarde: €5,95

Laritzy Cosmetics Dew Pot
Als laatste een vloeibare highlighter in een potje. Het is een perzik kleurtje en laat bijvoorbeeld je jukbeenderen prachtig uitkomen. Ook gebruik ik hem graag op het puntje van mijn neus en het hoogste punt boven mijn bovenlip. De glow is subtiel maar je kunt het opbouwen. 
Winkelwaarde: €17,50

Je kunt de GOODIEBOX bestellen voor €19,95 per maand. Je neemt er een abonnement op,  wat ook weer maandelijks opzegbaar is. Hoe fijn?! Uitproberen kan dus altijd! De box van januari bestellen klik dan hier

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig