BABYKAMER BEAU UPDATE

Twee maanden geleden konden jullie de babykamer van Beau al bewonderen hier op de blog. Mocht je het nog niet gezien hebben klik dan hier. 

Het thema voor Beau zijn kamertje is een witte basis met turquoise en zwart/grijze accenten. Verder wilde ik het heel rustig houden zodat hij lekker zou kunnen slapen in zijn kamertje zonder al te veel prikkels. Ik was nog niet helemaal tevreden ik miste nog een leuke eye-catcher. Ik laat jullie graag het resultaat zien.
Wij zijn dol op reizen en ik heb dan ook al veel van de wereld gezien. Dit vind ik de mooiste ervaringen die er maar zijn. Daarom wil ik dit ook graag met de kinderen gaan doen. Hoe gaaf is het dan als je een wereldkaart op je kamer hebt. Bij wereldkaarten kwam ik deze leuke foto op canvas tegen met diertjes. Perfect voor de baby kamer van Beau. Hij laat precies zien waar welke diertjes vandaan komen. Super leuk!
Ik heb gekozen voor het formaat 90x60cm dit is niet te groot maar ook niet te klein, en zo komen de diertjes ook goed uit. Mocht je deze met diertjes nu niet zo leuk vinden neem dan toch even een kijkje op de site. Ze hebben namelijk meer dan 90 unieke wereldkaarten waar je uit kunt kiezen. Ook versturen ze binnen 5 werkdagen. Bij mij had hij wel iets vertraging opgelopen omdat mijn canvas was kwijt geraakt bij de post. Maar de klantenservice mailde altijd snel en vriendelijk terug.

Dieren groen canvas 90 x 60 € 79,95

www.wereldkaarten.nl

Dit artikel bevat een samenwerking.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig