CLARINS JOLI ROUGE LACQUER

Één van de vaste merken die ik gebruik voor make-up en huidverzorging is Clarins. Ze komen nu met een nieuwe lipstick namelijk de Joli Rouge Lacquer.  Ze hadden al de normale Joli Rouge, de Joli Rouge Brillant en de Joli Rouge Velvet. En daar komt nu deze lipstick bij, hij komt maar liefst in 8 verschillende kleuren.
Vorige week kreeg ik de kleur 760 Pink Cranberry al opgestuurd en ik was zo enthousiast dat ik meteen twee nieuwe kleurtjes bij heb besteld. Des te meer een reden om jullie er wat meer over te vertellen en te laten zien. 
Door de nieuwe formule voelt het alsof je een lippen balsem op je lippen hebt zo zacht is hij. Hij verzorgd ook als een balsem, maar door de uitgesproken kleuren is het net een vloeibare lipstick. Ze hebben een hele mooie glans en blijven erg lang zitten. De textuur bestaat voor meer dan 70% uit plantaardige oliën. En is verrijkt met het biologische zeekraal extract. Wat beide zorgt voor verzachtende, gehydrateerde en gladde lippen gedurende 8 uur. 
Hij komt in 8 verschillende kleuren vooral roze, rode en bruin achtige tinten. Hieronder zie je swatches van de kleuren van links naar rechts 705 Soft Berry, 760 Pink Cranberry, 732 Grenadine. 
Ze zullen langzaam aan in de winkel verschijnen maar zijn nu ook al online te koop o.a. bij Ici Paris. 

26,50 per stuk

 Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld voor een review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig