REVIEW: CHARLOTTE TILBURY GODDESS CLEANSING RITUAL

Ik heb de afgelopen maanden al aardig wat make-up gebruikt en getest van Charlotte Tilbury. Maar nog nooit echt skincare alleen wat mini's die zaten in de Advent Kalender. Tijd om daar eens wat verandering in te brengen. Afgelopen week heb ik de Charlotte Tilbury Goddess Cleansing Ritual gebruikt en ik vertel jullie er graag wat meer over.
Als Celebrity make-up artist gelooft Charlotte Tilbury altijd al in de kracht van een goede skincare routine. Een goed gereinigde en verzorgde huid is de basis van iedere make-up look en hier is haar iconische Magic Cream het ultieme voorbeeld van. Nu introduceert zij een nieuw product die je iedere dag in twee snelle en simpele stappen het gevoel geeft alsof je net uit de spa komt: het Goddess Cleansing Ritual.
Deze set bestaat uit een twee producten die ervoor zorgen dat je huid perfect gereinigd is. Met als resultaat een frisse en gehydrateerde huid die zijdezacht aanvoelt. 

Citrus Oil Radience Cleanse
Een reinigingsolie op basis van kokos en Vitamine C die je make-up eraf haalt maar toch zacht is voor je huid. Het laat je make-up echt van je huid afsmelten. Het is heel gemakkelijk aan te brengen op je gezicht met ronddraaiende bewegingen. Daarna dep of wrijf je het met een nat warm washandje van je gezicht. Voor een stoom reiniging druk je gedurende 20 seconden een warme doek op je gezicht om je poriën te openen. Het geeft je huid een boost doormiddel van de citrusolie wat ook nog eens heerlijk ruikt. 

Purifying Charcoal Cleanse
Een reiniging wat als een crème uit de tube komt maar daarna transformeert tot schuim. Dit is een diepe reiniging wat er voor zorgt dat al het dagelijkse vuil van je omgeving en wat uit de lucht komt snel weer van je huid af gaat. Dit komt door de olie en de houtskool wat voor een grondige reiniging zorgt. Breng het aan op een nat gezicht en wacht tot het wit wordt. Haal het er daarna af met een warm washandje en je gezicht is helemaal schoon en voelt super zacht aan.

2x 75 ML €40
Te koop bij de Bijenkorf en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig