REVIEW: WELEDA IRIS GEZICHTSVERZORGING

Zoals jullie weten ben ik Weleda ambassadeur. Ik heb al veel van hun producten mogen proberen. Deze keer is het de beurt aan gezichtsverzorging. Via de site van Weleda kun je een persoonlijke huid advies test doen. Daar kwam uit dat de Iris lijn het beste voor mijn huid zou zijn. Ik vertel jullie graag hoe deze lijn is bevallen.
De Iris plant
De irisplant is niet alleen mooi, ze heeft ook een unieke eigenschap: haar vermogen om vocht te reguleren. Iriswortels maken voortdurend waterhoudend slijm en waterabsorberende substanties aan, zoals suiker en zetmeel. Hierdoor is de plant in staat om vocht op te slaan en het pas aan te spreken wanneer dit nodig is. Een teveel aan water daarentegen wordt uitgescheiden via het gestroomlijnde geheel van bladeren, steel en uniek gevormde bloemen. Dit maakt dat de iris zowel in zeer droge als zeer vochtige omstandigheden gedijt. De plant is daarom het ideale rolmodel voor de huid als het aankomt op het in evenwicht houden van de vochtbalans.

Iris Hydraterende Dagcrème
Zeker in de winter heb ik last van een droge huid. Deze rijke crème met volle textuur reguleert de vochtbalans en bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid. Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Zoals de wind en kou. Hij trekt snel in en mijn gezicht voelt daarna lekker zacht aan. Het resultaat is een intens gehydrateerde en frisse huid. Deze crème is geschikt voor de droge tot zeer droge huid.
30ml €14.49

Iris Hydraterende Gezichtscrème light
Deze crème heeft een lichte textuur en reguleert de vochtbalans en bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid. Je kunt hem gebruiken als dag en nacht crème. Erg handig voor mee op reis zo hoef je maar één crème mee te nemen.  Deze crème is voor nu niet voedend genoeg voor mij omdat ik nu erg last heb van droge plekjes. Ik denk dat hij in de zomer wel erg fijn is. Vooral geschikt voor de normale tot gemende huid.
30ml €14.49

Iris Hydraterende Nachtcrème 
De nachtcrème is erg fijn in combinatie met de dagcrème. Het herstelt de vochtbalans tijdens de nachtelijke opbouwfase van de huid en verzorgt het met essentiële voedingsstoffen. Tijdens dit proces versterkt de natuurlijke hydrolipidemantel van de huid. Je huid voelt de volgende ochtend heerlijk zacht en gevoed aan. Het is helemaal fris en ontspannen en trekt niet. 
30ml €14.49

Weleda is onder andere te koop bij Etos, Holland & Barrett en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig