MAKEUP FACTORY LIVING CORAL COLLECTIE

Living Coral is de nieuwe trendkleur van 2019 geworden! Make Up Factory speelt in op deze trend met diverse producten in koraalkleur. Ik laat je vandaag een paar items uit de collectie zien.
Eye Colors Rose Garden
Dit palette met vier kleurtjes is perfect om verschillende ooglooks te creëren. Ze hebben een zachte textuur en je kunt zowel een mooie rustige ooglook creëren als helemaal uit pakken voor een feestje. Je kunt de kleuren ook erg goed opbouwen en blenden zodat ze mooi overlopen. Wil je dat de ooglook de hele dag blijft gebruik dan een oogschaduw basis. Zoals je ziet bevat het vier prachtige kleuren een bruine, rosé gouden, witte en koraal kleur. 
Lip Color #274 Chic Apricot 
Deze creamy lipstick is perfect om je look af te maken. Hij is long-lasting en komt in een prachtige roze, koraalachtige kleur die heel erg draagbaar is. Het geeft een mooi glans aan je lippen en voelt ook erg prettig aan. 
Blusher #20 Moulin Rose
Deze goed gepigmenteerde blush komt uiteraard ook in een koraal kleurtje. Het geeft een natuurlijke glans aan je wangen. Je hebt maar weinig nodig omdat hij zo goed kleur afgeeft. Ik vind hem mezelf nu niet zo staan omdat ik erg bleek ben in de winter. Maar hij is perfect voor in de zomer als ik wat meer kleur heb. Hij is dan erg mooi in combinatie met een bronzer. Er komt ook een kwastje bij maar die gebruik ik eigenlijk nooit. Ik gebruik gewoon altijd mijn full size kwasten. 

Eye Colors Rose Garden 21,00 
Lip Color #274 Chic Apricot €15,95
Blusher #20 Moulin Rose €17,50

Klik voor meer informatie hier.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

4 opmerkingen

  1. Mooie producten. Vooral de lipstick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi palette en goede pigmentatie! die lipstickk is ook prachtig, helemaal de kleur waar ik van hou!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie producten! Ik ben stiekem wel benieuwd hoe deze producten je staan als look zeg maar x

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig