REVIEW: BOURJOIS ROUGE FABULEUX LIPSTICKS

Ik ben altijd opzoek naar een fijne lipstick. Bourjois heeft nu een nieuwe lijn met lipsticks genaamd de Rouge Fabuleux lipsticks. Een romige lipstick met een satijnen finish. In maar liefst 16 kleuren met een langdurige hold. Ben je benieuwd geworden lees dan zeker verder.
Deze nieuwe lipsticks van Bourjois voldoen aan de drie belangrijkste lipstick wensen van vrouwen. Namelijk geweldige kleur, geweldig comfort en een geweldige hold. Bourjois introduceert daarom de Bourjois Rouge Fabuleux lipsticks. De formule, verrijkt met marula-olie, hydrateert en verzorgt de lippen. Het handige stick formaat zorgt ervoor dat je de lipstick heel gemakkelijk in één keer kunt op doen. Ook de huls is erg mooi zwart en zowel boven en onderop kun je de kleur zien, super handig!
Kleuren
De hoge concentratie kleurpigmenten zorgen ervoor dat Rouge Fabuleux een prachtige, intense en stralende kleur afgeeft. De zestien kleuren van de collectie, gaan van beige tot bruin, van lichtroze nudes tot feller roze en bevat zelfs diverse rode en paarse tinten.
Ik heb de kleuren 01 Abracadabeige dit is een natuurlijk beige kleur!, 06 Sleepink Beauty een perfecte oud roze kleur, 10 Scarlet it be is dieprood met een hint orangje en als laatste heb ik de kleur 13 Cranberry Tales een prachtige paars rode tint.
Comfort 
De formule van Rouge Fabuleux, verrijkt met kostbare marula-olie, hydrateert en voedt de lippen elke dag. Dankzij de uitzonderlijke lichtgewicht textuur zorgt Rouge Fabuleux zowel voor een hydraterende werking, als een romig comfort voor een haast gewichtsloze sensatie op de lippen.

Hold 
Jouw derde wens wordt in vervulling gebracht door de uitzonderlijke langhoudende hold van Rouge Fabuleux, die getest is om tot 10 uur lang te blijven zitten – een opzienbarend testresultaat voor een satijnzachte formule.
Ik draag hier de kleur 06 Sleepink Beauty.
Ik ben echt heel erg enthousiast over de lipsticks ze glijden echt als boter over je lippen. Ze zijn heel erg gepigmenteerd zelfs met speciale lip remover moest ik nog goed boenen om ze van mijn lippen af te krijgen. Dit is alleen maar een goed teken! Ook hebben ze 16 prachtige kleuren zo zit er voor iedereen wel iets leuks bij.
De lipsticks zullen vanaf half maart te koop zijn. O.a. bij Kruidvat, Etos. Ici Paris en online.

€15,99


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

 1. mooi kleuren, vooral Cranberry tales

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he!:) Je moet ze echt eens proberen als je ze tegenkomt ze zijn zo fijn.
   X

   Verwijderen
 2. Prachtige kleuren, dit soort sticks vind ik ook altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig