YVES ROCHER BODY & HAIR MIST

Nieuw van Yves Rocher zijn de body & hair mist in 8 verschillende geuren. 100 ml dus super handig voor in je tas of voor mee op reis. Kijk snel verder en ontdek mee welke heerlijke geuren er zijn.
Het is een geparfumeerde spray voor je lichaam en haar. Het is minder sterk en dan een parfum en blijft daarom ook iets minder goed hangen. Maar deze zijn juist heerlijk om door de dag heen op je spuiten. Het bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten en 100% natuurlijke alcohol. Zonder kleurstoffen en helemaal vegan zelfs het flesje is van gerecycled plastic gemaakt. Er zijn 8 verschillende geuren verkrijgbaar en ik laat je zien vandaag allemaal zien.
Lavendel & Bramen
Deze geur vind ik erg lekker! Het is een mix van zoet en fris. Ik vind hem zelfs een beetje unisex. Ik vind hem meer naar bramen ruiken dan naar lavendel. 
Kokosnoot
Deze geur dat me meteen aan vakantie laten denken. Het ruikt typisch naar kokos. Ik vind dit persoonlijk de minst lekkerste van alle geuren. Ik ben niet zo fan van kokosnoot niet om te eten en ook niet als geur.
Vanille & Bourbon
Geniet van de zoete geur van vanille.
 Ik vind hem persoonlijk iets te zoet en te zwaar. 
Mango & Koriander
Dit is mijn favoriet! Het doet me denken aan een heerlijke fruit cocktail. De perfecte spray voor in de zomer. Het is een fruitige, zoete geur. 
Perzik & Ster anijs
Ik vind deze te sterk naar anijs ruiken. Ik vind perzik wel erg lekker maar de anijs overheerst voor mij. Dus mocht je anijs wel erg lekker vinden dan moet je deze zeker even gaan ruiken.
Framboos & Munt 
Een heerlijke geur die sterk naar framboos ruikt. Ben je fan van framboos dan is deze iets voor jou! De munt geeft een mooie mix aan de framboos.
Amandel & Oranje bloesem
Deze geur lijkt heel erg op een parfum wat ik heb. Ik vind hem erg bloemig ruiken heerlijk!
Olijf & Petitgrain
Dit is ook een heerlijke unisex geur. Ik vind hem zelfs een beetje mannelijk. Hij is lekker fris en niet te sterk.

Mijn favoriete zijn de mango & koriander, de olijf & pettigrain, de amandel & oranje bloesem en als laatste de framboos en munt. 

100 ML €6,95


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik ben best nieuwsgierig naar de geuren. Vanille en kokosgeuren, die vind ik vaak heel lekker ruiken, maar framboos & munt lijkt mij ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig