MINI WOONKAMER MAKE-OVER

We gaan weer richting het voorjaar en dan begint het altijd weer te kriebelen om wat dingetjes in huis te gaan veranderen. Zo heb ik vorige week dit hoekje alvast onder handen genomen. Alle winterse spulletjes zoals vachtjes, kleden en herfsttakken gaan weer naar zolder. En de kleurrijke items kunnen weer tevoorschijn komen. Ook plaatste ik een leuke bestelling bij de webshop DESENIO. 
Ik vond een paar weken dit leuke vaasje bij Zara Home voor boven op de kast. Precies de kleuren van mijn interieur oker geel en roze. Daarna kocht ik wat mooie decoratie takken  bij Intratuin. Deze heb ik in een lange glazen vaas gezet die ik bij de kringloop heb gescoord voor maar €1,50! Ik wil er nog meer takken bij doen maar heb er nog geen gevonden die ik er leuk bij vond staan. Dus als jullie nog tips hebben?
Bij de webshop DESENIO plaatste ik vorige week een leuke bestelling. Bij deze webshop kun je heel veel verschillende posters en wanddecoratie vinden. In allerlei verschillende stijlen en kleuren. Zo hebben ze ook hele leuke prints voor op een baby/kinderkamer. Ik heb zelf een aantal posters in verschillende formaten besteld met een bijpassende witte lijst. Zo kan ik ook een beetje afwisselen. Ik heb voor nu deze twee op de grijze kast in de woonkamer staan. Ze hebben een echte Miami vibe, ik krijg meteen zin om op vakantie gaan. Ze heten de PINK BEACH TOWER POSTER en de PINK SIGN POSTER
Spring is here! Mocht je nu op zoek zijn naar mooie en unieke posters dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Je krijgt namelijk 30% korting met mijn code ''PASTELSUITCASE'' deze is geldig van 19 t/m 21 maart 2019. 
* De code geldt niet voor lijsten of voor handpicked/collaboration en persoonlijke posters.

Dit artikel bevat een samenwerking.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig