ICEBERG SINCE 1974 PARFUM FOR HIM AND HER

Vandaag weer een parfum review. Iceberg komt namelijk met 2 nieuwe geuren. Eentje voor dames en eentje voor heren. En kijk hoe leuk de verpakking is!
Iceberg is een Italiaans merk met meer dan 30 parfums. De eerste kwam uit in 1989 en de meest recente geuren zijn deze twee uit 2018. Het is een sportief mode merk, ik ben dan ook heel erg benieuwd want ik heb nog nooit eerder geuren van hun geprobeerd.
Met een ware blockbuster lancering luidt 'Iceberg Since 1974' een jubileumjaar in van 30 jaar geur ontwikkeling en ruim 45 jaar design innovatie, passie en authenticiteit van Iceberg. De nieuwe geuren geven de essentie van Iceberg weer en keren terug naar de basis van luxe knitwear. Daarom ook de truitjes om de flesjes. Iceberg Since 1974 is de perfecte incarnatie van Icerberg's vrijgevochten verleden, heden en toekomst. De geuren zijn provocerend maar wel oneindig draagbaar.
Iceberg Since 1974 For Him
Iceberg Since 1974 For Him opent fruitig, doch met uitgesproken mannelijke aromaten van bergamot, Guatemalteekse kardemom en droog fruit. Het hart van de geur wordt afgerond met een akkoord van nootmuskaat en lavendel voordat het zich nestelt in de met hout getextureerde basis van amber, guajakhout en rode patchoeli.
Iceberg Since 1974 For Her
Iceberg Since 1974’ For Her komt tot leven als jeugdige vrouwelijkheid. De geur opent met een heldere allure van grapefruit, roze peper en gember. Het sensueel bloemig hart van deze geur ontvouwt zich door de harmonie van neroli, jonge muntblaadjes en citrusachtige bigarade. De warmte van amber, cederhout en glanzende musk dient als basis voor deze sensueel bloemige en fruitige cocktail.

50 ML 40 
100 ML 50 

Te koop bij o.a. Ici Paris XL.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

 1. Lijken me fijne geuren. Op de een of andere manier val ik ook vaak voor geuren waar roze peper in zit. Dat geeft net iets meer pit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De herengeur lijkt mij heel lekker! Gewoon voor mijzelf eigenlijk... ;)
  Wat onwijs leuk, die truitjes, heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, wat schattig met die truitjes! De geuren lijken me erg lekker. Super leuk om samen met je partner dezelfde soort geur te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig