HET KAMERTJE VAN MELODY JAZZ

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hoi, ik ben Melanie 31 jaar en heb 3 little rascals samen met Tenley met wie ik het al bijna 12 jaar uithoud (just kidding)! We hebben samen 2 zoons Jaylen (9) ,Darryl (6) en een kleine kattenkoppie van 18 maanden Melody Jazz!
 Ik was alleen stoere jongenskamers gewend om in te richten. Dus toen ik eindelijk zwanger was van een meisje was ik superblij. Ik had alleen geen idee wat ik met het kamertje aan moest. Ik had een stoere meidenkamer in gedachten en wilde absoluut geen roze dus de muren hebben we daarom betongrijs geverfd. Om het niet te stoer te maken heeft Tenley zelf een lambrisering tegen de muren gemaakt. Deze combi vond ik erg mooi!
 Ook vind ik het erg leuk om speelgoed en boeken te gebruiken als decoratie! Het leukste vind ik de boeken uit de serie van kleins tot groots . Melody’s favoriete boek is haar gepersonaliseerde boek van Oskar Collection. Ik vind houten speelgoed van Holztiger en Kids Concept erg leuk om Melody haar kamer mee te decoreren. Vooral het houten snoep en de gebakjes staan super schattig.
 Het begon met een heel mooi Frans vintage ledikantje die ik tegen kwam op marktplaats. Ik MOEST deze hebben! We hebben hier 2 uurtjes voor in de auto gezeten terwijl ik Tenley had verteld dat het een uurtje rijden was (hihi oeps!)! Op instagram kwam ik het account van Mreiness tegen en toen wist ik wat wilde doen met het kamertje! Ik was verliefd op de mix van scandanavisch, vintage en romantisch. Ik leerde via haar kennis maken met het merk Numero 074 en ik ben gelijk helemaal los gegaan! Een klamboe, Aankleedkussen, decoratie, gordijnen en een wallpocket in jawel de kleur Dusty pink.
Mijn favo item uit het kamertje is een met de hand geschilderde muurhanger met 2 schattige vosjes. Deze hebben we hebben gekocht in een schattig winkeltje Merci Mile Fois in Rocamadour (Frankrijk).  
Kinderkamers stylen is een erg dure hobby. Ik heb er dan ook 3 om te stylen dus koop ik soms spullen van marktplaats zoals het kledingrekje, vintage ledikantje, grijze vloerkleedje en ik heb er een paar maileg knuffeltjes gekocht. 
 De sfeermaker van het kamertje is echt de verenlamp van Umage! Dat geeft een romantisch sfeertje vooral in combinatie met de klamboe en gordijnen van Numero 074.
Olieella is ook een favoriet! Ze hebben zulke leuke spullen. Ik gebruik de luggy basket als decoratie met wat neppe eucalyptus takjes erin en dat maakt het kamertje ook helemaal mooi. Mijn moeder kwam ook met het leuke idee om mooie margrieten of zonnebloemen in de Luggy Basket te stoppen. 
We zijn Melody haar kamertje langzaam van baby naar peuterkamer aan het veranderen. Van het Franse vintage ledikantje hebben we nu een bankje gemaakt waar Melody het heerlijk vind om in boekjes te kijken. 
De tipi van de Xenos staat ook erg leuk samen met een dromenvanger die ik heb gekocht bij Maisons Du Monde. Melody vind het erg gezellig om met haar knuffeltjes van maileg in de tipi tent te liggen. Ze is er zelfs al een keer in slaap gevallen. 
Je kunt Melanie en haar kindjes volgen op Instagram op het account roomstyling.and3rascals. Daar kun je meer prachtige foto's vinden voor nog meer inspiratie. Volg deze lieve mama daar ook zeker eventjes. 

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig