I COLONIALI MATTIFYING & PURENESS

Een tijdje geleden heb ik de Hydra Brightening lijn van I COLONIALI geprobeerd en ik was meteen verkocht!. Ik was ook heel erg benieuwd naar de Mattifying & Pureness lijn dus daar heb ik ook 2 producten van getest waar ik jullie graag meer over vertel. 
Het Italiaanse huidverzorgingsmerk I Coloniali incarneert historische apothekersgeheimen die zijn gecreëerd op basis van kostbare specerijen en kruiden en combineert deze met moderne moleculaire wetenschap. Het merk maakt gebruik van eeuwen oude schoonheidsremedies en is geïnspireerd op de natuur. Elk product bevat waardevolle ingrediënten zoals mirre, saffraan, zwarte rijst, lotus, gecombineerd met de kracht van hedendaagse technologieën. 

De Mattifying & Pureness lijn is verrijkt met lotus en extracten van de Honingboom, beide rijke natuurlijke ingrediënten die met name geschikt zijn voor de vette-, gecombineerde huid. Lotus is een van oudsher universeel symbool van elegantie, schoonheid en zuiverheid en is rijk aan antibacteriële, ontstekingsremmende en helende eigenschappen. Dit natuurlijke ingrediënt normaliseert de talgafscheiding van de huid, hydrateert en verfijnt de huidstructuur. De extracten van de Honingboom gaan huidirritaties tegen en activeren het natuurlijke afweermechanisme van de huid. Dankzij moderne moleculaire wetenschap werken de essentiële ingrediënten tot diep in de huid, wat de effectiviteit boost. De producten uit de Mattifying & Pureness-lijn werken zuiverend en talg regulerend en gaan een vette t-zone en grove poriën effectief tegen.
I Coloniali - Pore Refining Serum
Dit serum van I Coloniali helpt poriën, onzuiverheden en verkleuring van de huid te minimaliseren voor een flawless huid. De formule bevat een exclusieve combinatie van verse lotus en Sophora Japonica (Honingboom) extracten, bekend om hun verfijnende, ontstekingsremmende, anti-irriterende en antioxidant eigenschappen, die de zuiverheid van de huid bevorderen zodat deze er weer helderder en perfect uitziet. Hij voelt wat minder dik aan dan de crème waardoor ik dit graag gebruik op dagen dat mijn huid iets minder hydratatie nodig heeft. Het ruikt heerlijk fris en gaat lang mee.
30 ML €38,15
I Coloniali - Perfect Matt Hydrating Face Cream
De Perfect Matt Hydrating Face Cream heeft een hele fijne textuur die de huid continue hydratatie biedt, verhelderend werkt en een egaal matte huid biedt die niet droog aanvoelt. Dit product is vooral geschikt voor de vette en gecombineerde huid. De milde fruitzuren exfoliëren zachtjes de huid waardoor deze stralender en gladder wordt. Ook beschermt het tegen de schade door externe invloeden. De formule bevat ook lotus en Sophora Japonica (honingboom) extracten, bekend om hun kalmerende eigenschappen die roodheid en irritatie helpen verminderen. Een speciaal matterend complex bestrijdt overtollig talg, grote poriën en een glimmende huid. De crème trekt erg snel in en mijn huid voelt meteen een stuk meer gehydrateerd en zachter aan. Echt een aanrader!
50 ML €43,76 

De producten zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij Douglas. 



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig