COLLISTAR MILANO COLLECTIE FALL/WINTER 2019-2020

Collistar komt weer met een nieuwe collectie en hij is prachtig! De herfst/winter collectie van 2019-2020 heet Milano. Milaan de stad waar het meer dan 30 jaar geleden begon en waar het hoofdkantoor ook nog altijd te vinden is. Zijn jullie benieuwd geworden? Lees dan snel verder. 
De F/W make-up collectie van 2019 is vernoemd naar Milaan, de stad waar het merk meer dan 30 jaar geleden begon en waar nog altijd het hoofdkantoor gevestigd is. Het is ook dé plek waar het ‘Ti Amo Italia’ project – een reeks unieke samenwerkingen met gepassioneerde, Italiaanse merken - van start ging. Milaan is de stad die verandering heeft omarmd zoals nergens anders. Naast gedurfde architectuur en een futuristische skyline, is Milaan ook de onbetwiste hoofdstad van mode, financiën en wereldwijde trends. Milaan, één van ‘s werelds meest bezochte, vooroplopende bestemmingen vormde de inspiratie voor Collistar’s najaarslook.
Collistar Perfumed Highlighting Powder
Deze highlighter in losse poeder vorm is zowel op haar als lichaam te gebruiken. En daarmee ideaal voor een feestje! De flacon lijkt op een zo'n vintage parfum flesje en staat prachtig op je make-up tafel. Een fijn glinsterend poeder met rozen geur laat een stralende, subtiel, glinstering achter.
Collistar Liquid Highlighter
Wil je een subtieler effect dan kun je gaan voor deze highlighter. Je kunt hem zowel op je gezicht als je decolleté gebruiken. Perfect voor het definiëren van je jukbeenderen of het benadrukken van je wenkbrauwen. Ook prachtig om te mengen met je dagcrème foundation om je hele gezicht op te lichten en een mooie glans te geven. Het is geschikt voor elke huidskleur. 
Collistar Blusher Multi-Effect 
Deze prachtige luipaard print blush kun je ook als oogschaduw gebruiken. De mix van satijn en parelmoer texturen, maken het product perfect voor iedere look. Van licht natuurlijk tot super chic. Een veelzijdig product die ik afgelopen week ook mee op vakantie had echt ideaal en een prachtige kleur.
Collistar Unico Lipstick
Met een prachtige collectie aan kleuren is deze lipstick een echte musthave. Zo heb je een roze, metallic rood en een diep rode kleur. Mijn favoriet is de roze kleur ik draag hem sinds ik hem heb bijna elke dag. Alle drie de lipsticks hebben dezelfde rijke textuur en blijven goed zitten.
Collistar Oil Nail Nagellak
Nagellak kun je wat mij betreft nooit genoeg hebben. De kleuren zijn geïnspireerd op de prachtige flamingo's die jarenlang in de Villa Invernizzi in het hart van Milaan hebben geleefd. Mijn favoriete kleur zie je hieronder. Alle kleurtjes hebben ook een prachtige glans. De nagellak bevat ook arganolie, jojoba en amandelolie. 
Collistar Double Effect Oogschaduw
Ook in deze collectie zitten 3 kleuren mono oogschaduw. Ze hebben allemaal een prachtige glans. Een olijfgroen, bordeaux en blauwe kleur. Je kunt ze droog gebruiken voor een subtiel effect. Of vochtig voor een volledige dekking. Ik had mooie swatches gemaakt maar die zijn op magische wijze van mijn camera verdwenen. Die houden jullie dus nog tegoed.;)
Collistar Lash Primer & Mascara Volume Unico
Nog nooit eerder heb ik een primer voor mijn wimpers gebruikt. Ik moest er ook eventjes aan wennen. En vind het eigenlijk ook een overbodige stap althans ik heb er s'ochtends niet echt de tijd voor met 2 kids. Maar wat het doet is een basis zijn voor je mascara zodat die nog beter zijn werk kan doen. Zelfde principe als een oogschaduw basis eigenlijk. Linden extract versterken je wimpers en keratine versterkt en maakt de wimpers elastischer. De mascara daarin tegen is echt mijn favoriet op het moment! Het geeft erg veel volume en maakt mijn wimpers mooi zwart. Hij is ook verkrijgbaar in een waterproof versie.
Wat een prachtige collectie vinden jullie niet?!
Hij is vanaf nu te koop parfumerie zoals Douglas en Ici Paris.

Collistar Perfumed Highlighting Powder €34,50
Collistar Liquid Highlighter 19,50
Collistar Blusher Multi-Effect €34,50
Collistar Unico Lipstick 25,95
Collistar Oil Nail Nagella8,25 
Collistar Double Effect Oogschaduw 18,99
Collistar Lash Primer 18,99
Collistar Mascara Volume Unico €24,95



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. mooie producten. in mijn studie tijd droeg ik regelmatig oogschaduw van dit merk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie collectie! Die lipsticks zien er zo mooi uit.. en die blush met luipaard print; wow! Een primer onder mascara leek me eerst ook onzin en heb ik doordeweeks om dezelfde reden als jij geen tijd voor ;-) maar voor een feestje (gebruik zelf Cils Booster van Lancôme) gebruik ik het nog wel eens. Vind toch dat mijn wimpers er wat voller en langer mee uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een prachtige collectie! Die blush ziet er bijzonder uit en zo een primer vind ik ook heel interessant. Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig