KRUIDVAT ULTRADENT CHARCOAL

Een stralende lach met bijbehorende witte tanden willen we allemaal wel! Met dit nieuwe duo van Kruidvat is dit iets makkelijker te bereiken.
 Al eeuwenlang is het gebruik van geactiveerd houtskool populair in verschillende culturen. Dit natuurproduct biedt vele voordelen die bijdragen aan een gezond gebit en een stralende lach. 
Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta
Deze zwarte tandpasta helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen en beschermt je tandglazuur. Daarnaast draagt de tandpasta bij aan gezonde tanden en een frisse adem. De houtskool microdeeltjes in de tandpasta helpen om vlekken van de tanden te verwijderen, evenals een gepolijst tand oppervlak. De tandpasta is zwart en wordt grijs als je ermee poetst. Dat ziet er misschien eventjes raar uit maar went al snel. Het smaakt als een gewone tandpasta.
Kruidvat Ultradent Charcoal Tandenborstel
Met de nieuwe houtskool ge√Įmpregneerde haren in de tandenborstel herstel je de natuurlijke witheid van de tanden. De cupvormige, medium-zachte borstelharen houden langer de tandpasta vast en de houtskool microdeeltjes helpen niet alleen vlekken op de tanden te verwijderen, maar zorgen ook voor een gepolijst landoppervlak. De tangreiniger op de achterzijde van de borstelkop is gemaakt van zacht rubber en is makkelijk vast te houden tijdens het poetsen. 

Deze producten zijn nu te koop bij Kruidvat.
Charcoal Tandpasta 1,19
Charcoal Tandenborstel medium 1,99Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig