HET KAMERTJE VAN BABY C

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Hoi! 
Leuk dat ik het kamertje van onze dochter mag laten zien. Een kamertje waar ik heel erg veel te vinden ben. Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Kyra, en met mijn 21 jaar een hele jonge, bewuste mama to be. Na een lang fertiliteitstraject mogen wij rond de kerstdagen eindelijk onze dochter in onze armen sluiten. Lang gewacht, stil gezwegen. Nooit gedacht maar toch gekregen. Ons lieve meisje, die zó welkom is!
Tijdens het traject ben ik begonnen met bloggen. Al gauw merkte ik dat er een heuse taboe op rust, en die wilde ik doorbreken. Toen ik uiteindelijk zwanger was ben ik het taboedoorbrekende gaan voortzetten door taboes rondom het ouderschap bespreekbaar te maken. Dit doe ik op zowel mijn website als op mijn Instagram, waar ik te vinden ben onder @kyraelgersma. 
Het kamertje van onze dochter is nog niet helemaal af, maar we zijn er al maanden mee bezig. Het is een echte girlsroom met veel roze, en om wat rust te creëeren kozen wij voor mintgroene tinten. De combinatie heeft beter uitgepakt dan wij dachten!
Het ledikantje is van Bopita, met daarin een Aerosleep matras. Het mintgroene ledikantdeken heb ik laten maken bij Zoef en het lakentje komt jullie vast bekend voor: Jollein! Ik ben gék op de Indians collectie! 
De commode is de Hemnes kast van de Ikea, heerlijk veel ruimte en de perfecte hoogte. Boven de commode plakken prachtige olifantjes van Forest&Bear. Zoals je ziet is echt alles bij elkaar gesprokkeld, en hebben we niks in één winkel gekocht.
 Het roze hobbeldier kregen wij van Baby&Tiener, en zeg nou eens, die is toch te schattig!? Verder zijn onze favoriete winkeltjes nog de Søstrene Grene, Dille&Kamille en shop ik veel online bij kleine winkeltjes. Heerlijk! Een stoere, doch meisje-meisje kamer. Ik ben verliefd!
Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

1 opmerking

  1. Wat een super lief kamertje! Heel schattig ingericht! Ook.het hobbelpaard is heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig