COLGATE SMILE FOR GOOD

Nieuw van Colgate is deze smile for good lijn met alles wat je nodig hebt, niets overbodigs. Het is een vegan tandpasta ben je benieuwd geworden lees dan snel verder.
Deze nieuwe tandpasta's van Colgate zijn niet alleen Vegan maar de tube is recyclebaar bij het plastic. En ook de kartonnen verpakking is recyclebaar. Hij is verkrijgbaar in 2 varianten de whitening en de protection tandpasta. 
Bij Smile For Good draait alles om open en transparant te zijn zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Experts hebben een formule samengesteld met de belangrijkste ingrediënten, die zorgvuldig geselecteerd zijn voor een optimale verzorging en bescherming. Deze tandpasta bevat alles wat je nodig hebt, niets overbodigs en is volledig recyclebaar.
De Colgate Smile for Good tandpasta is op verantwoorde wijze gemaakt. De formule bevat alleen essentiële ingrediënten: water, mineralen, planten en extracten. Deze ingrediënten bieden een optimale bescherming voor iedere dag. Met het enige verschil dat de whitening versie ook natriumcarbonaat bevat wat zorgt voor een witmakend effect. De formule is voor 99,7% gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Smile For Good tandpasta heeft een recyclebare tube, ook het doosje is recyclebaar. Het is 100% Vegan en heeft 0% SLS schuimmiddel. De tandpasta komt doorzichtig uit de tube en smaakt lekker fris. Ik ben er heel erg over te spreken.
Ze zijn vanaf nu te koop bij de drogist en supermarkt. 
€3,99 per stuk


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig