HOOFDLUIZEN BEHANDELEN MET XT LUIS

De scholen in het hele land gaan langzaam aan weer beginnen. Maeve is vandaag weer begonnen bij de peuterspeelzaal en mag vanaf oktober naar de basisschool. Dit is de tijd dat kindjes vaak last krijgen van hoofdluizen. Van XTluis kreeg ik wat producten thuis gestuurd om te proberen. Vandaag vertel ik jullie er meer over.Vorig jaar was het ook al raak bij Maeve na de zomervakantie. Ik ben toen meteen haar haren gaan behandelen en alle knuffels, kleding, jassen en beddengoed gaan wassen. Maar wist je dat er ook producten bestaan waarmee je haren bij regelmatig gebruik beschermt tegen hoofdluis. Een soort van preventie dus dit moest ik proberen!XT luis Protect & Go - Spray

Deze spray is ideaal om mee te beginnen net voordat je kindje weer naar school gaat. Hij is ook erg fijn als je kindje een feestje of logeerpartijtje heeft. Zo zijn de haren van je kindje extra beschermt tegen hoofdluis. Kinderen kunnen namelijk snel hoofdluis krijgen. Met de XT luis protect & go spray bescherm en verzorg je de haren van kindje. Deze klinische bewezen verzorgende spray doodt hoofdluizen voordat er een besmetting kan plaatsvinden. Spray in het haar en in laten werken. Zo eenvoudig is het. Gebruik het minstens 2 keer in de week na een wasbeurt. Spray het op handdoek droog haar en kam het door. Je hoeft het niet uit te spoelen kunt gewoon de haren laten drogen of droog f√∂hnen. Qua geur valt het ook heel erg mee. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.                                                                                                           

XT luis Once - Liquid Gel

Mocht je kindje nu toch luizen hebben gebruik dan deze liquid gel. Het bevat geen pesticiden en is huidvriendelijk. Breng het aan op droog haar totdat alle haren bedekt zijn. Laat het minstens 15 minuten intrekken. Spoel het daarna af met water. Was daarna de haren met normale shampoo en eventueel conditioner. Herhaal zolang het nodig is. Het bevat penetrol om de eitjes te openen. En dimeticon wat de eitjes binnendringt en ze dood. Er zit ook een kam bij om de haren door te kammen en alles eruit te krijgen.  

XT luis Protect & Go - Spray 200ML €16,99     

XT luis Once - Liquid Gel 100ML €15,99

Te koop bij o.a. Etos, Kruidvat en online.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig