S.OLIVER FEELS LIKE SUMMER PARFUM

Zolang ik me kan herinneren spaar ik al parfum. Ik ben dan ook altijd heel enthousiast als ik nieuwe parfums mag testen. Laatst ontving ik dit nieuwe parfum van s.Oliver genaamd Feels Like Summer. Het geurtje voor de zomer ik vertel jullie er vandaag meer over.

Nu weer steeds meer warmere dagen krijgen ga ik vaker voor een wat frissere, bloemige geur. Dit nieuwe geurtjes van s.Oliver doet je verlangen naar de zon en de zomer. In de frisse topnoot zit bergamot en lotusbloesem. De vrouwelijke hartnoten zijn pioen, perzikbloesem en rozen. Als zachte basisnoten hebben ze sandelhout, ceder en muskus samen gebracht. Het is een frisse, romantische geur. Elk jaar komen ze met een nieuwe limited editie. Dit jaar hadden ze als inspiratie de verfrissende lichtheid van eindeloze bloemenweides. De geur is zelfs voor het eerst ook vegan. 

Eau de Toilette 30ml €16,50Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Deb | Beautygoddess.nl13 mei 2021 om 11:55

    Ik ben dol op de geuren van s.Oliver. Vind de verpakkingen ook altijd zo mooi. Ben heel benieuwd naar deze. Lijkt me heerlijk fris.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig