COLLISTAR ATTIVI PURI

Collistar komt weer met een nieuwe lijn genaamd Attivi Puri. Het vermindert huidimperfecties, dat klinkt als muziek in mijn oren ik vertel jullie er graag meer over.

Salicylic Acid + Niacinamide Lotion
Deze olievrije lotion bevat salicylzuur voor een zuiverende werking. Zo worden onzuiverheden tot een minimum beperkt en dringen aanvullende werkzame stoffen door in de huid. Salicylzuur wordt gecombineerd met niacinamide om het effect te versterken. Samen maken ze de poriën minder zichtbaar en laten ze de huid meer stralen. De huid wordt geleidelijk gezuiverd en ontdaan van onzuiverheden, de poriën worden dag na dag verfijnd. De teint oogt vanaf het eerste gebruik egaler en stralender. Het is geschikt voor alle huidtypen, breng het s'ochtends en s'avonds aan op een gereinigde huid. Vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Het is ook vegan. 
100ML €20       

Salicylic Acid + Succinic Acid
Geconcentreerde druppels met salicylzuur die de huid geleidelijk zuivert van onzuiverheden. Salicylzuur is gecombineerd met barnsteenzuur, een kostbaar molecuul met antibacteriële en antioxidant eigenschappen die de talgproductie reguleert en de opbouw van talg in de poriën voorkomt. De opperhuid is gezuiverd en ontdaan van onzuiverheden. De huid glimt niet meer en is zichtbaar gladder. Het is geschikt voor alle huidtypen, breng het s'ochtends en s'avonds aan voordat je een crème aanbrengt. Vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Het is ook vegan. 
30ML €54      


Salicylic Acid + Niacinamide Cream
Deze lichte, olievrije crème met salicylzuur om de huid te zuiveren, te kalmeren en te mattere. Verrijkt met niacinamide om de poriën te verkleinen, de talgproductie te reguleren en de huidbarrière te verstreken. Verder is de formule verrijkt met betaïne, een plantaardig suiker die irritatie verlicht en de huid beschermt tegen ontstekingen.  De huid is in balans en sterker. Roodheid is vermindert en de huid glimt niet meer. Het is geschikt voor alle huidtypen, breng het s'ochtends en s'avonds aan op een gereinigde huid. Vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Het is ook vegan. 
50ML €47       

Oogcontour Hyaluronzuur 
Verzorging in serum-gel voor de oogcontour op basis van hyaluronzuur in 4 molecuulmassa’s die op verschillende huidlagen inwerkt, een diepe hydratatie verzekert en de huid onmiddellijk lift. De formule is versterkt met 3 peptiden, die respectievelijk geselecteerd zijn voor hun liftend effect, werking tegen wallen en tegen donkere kringen. Ze is bovendien verrijkt met een kostbaar extract van ginseng om de delicate oogcontourzone te beschermen tegen schade door het blauwe licht van digitale toestellen. De textuur bestaat uit 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, bevat enkel het zuiverste water uit de Dolomieten en wordt bovendien gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Het is geschikt voor alle huidtypen, breng het s'ochtends en s'avonds aan op de oogcontouren. Vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Het is ook vegan. 
15ML €37 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig