TEAOLOGY HAPPY SKIN MOISTURIZER

Één van mijn favoriete skincare merken is Teaology. Ik heb dit merk 2 jaar geleden leren kennen en was meteen om! De andere reviews lees je hier. Nu is het tijd voor de Happy Skin All In One Beauty Balm.
Iedereen weet dat thee goed voor je is, maar het is misschien zelfs nog beter voor je huid. Tealogy Research team heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld: Tea Infusion Skincare. Dit is een unieke, gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om echte thee infusies in cosmetische formules te gebruiken ter vervanging van water. Deze technologie zorgt ervoor dat de antioxidant eigenschappen van theebladeren onveranderd blijven, net als in een goede kop thee. 
De Happy Skin All In One Beauty Balm is een ideale beauty balm die te gebruiken is als dagcreme, masker en primer. Hij bevat blauwe thee infusieceramiden en niacinamide. En dankzij de toevoeging van cica, herstelt de Happy Skin de huid ook nog eens intensief. Hij ruikt ook nog eens heerlijk zoet en maakt je huid super zacht. 

Het bevat meer dan 60% echte blauwe thee infusie en bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten met heel veel voordelen voor je huid. Je kunt het gebruiken op je gezicht, hals en de oog en lip contouren. Ik gebruik hem het liefste als dagcreme of heel dik als masker. Als primer gebruik ik liever een echte primer. Het bevat een mix van voedende, plantaardige ceramiden, olijfolie en sheabutter. Daarnaast bevat het licht exfolierende bestanddelen en vitaminen om de huid te verzachten, te verhelderen en signalen van vermoeidheid te verminderen. Niacinamide, een afgeleide van vitamine B3, minimaliseert fijne lijntjes en voorkomt verwijde poriën en andere oneffenheden. Ook krijg je een gratis katoenen doekje erbij. Als je deze nat maakt met warm water is hij heerlijk om het masker ermee af te halen. Ik vind hem echt heel fijn en ga hem zeker opnieuw kopen als hij op is. Als laatste voordelen is hij ook nog eens cruelty free, vegan en is de formule vrij van paraffine, parabenen, SLES, SLS, minerale oliën, synthetische kleurstoffen, formaldehyde, PEG en siliconen. 
100 ML €34
 Teaology is verkrijgbaar bij de selectieve parfumerie, betere gesorteerde drogisterij en online bij Douglas.



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Iets met Niacinamide erin moet ik eigenlijk weer eens kopen, het is zo goed voor je huid! Bedankt voor de fijne tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit klinkt erg goed! Ook de samenstelling ziet er top uit. Fijn dat ie ook multi-functioneel is. Ik had dus nog nooit van dit merk gehoord ��.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig