KRUIDVAT SKIN SCIENCE DERMA SENSITIVE

De nieuwe Skin Science Derma Sensitive producten van Kruidvat zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om je natuurlijke huidflora te herstellen en jouw huid optimale bescherming te bieden. Deze producten bieden de perfecte dagelijkse huidverzorging voor de gevoelige en reactieve huid met een geavanceerd complex van de hoogwaardige ingrediënten Ectoin®, Ecoskin® en Defensil®. De nieuwe productlijn bestaat uit een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een huidolie voor de gevoelige en reactieve huid die direct en langdurig een kalmerend huidgevoel geven.

Skin Recovering Day Cream 
Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream helpt de verstoorde natuurlijke huid- flora herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid. Naast probiotica, bevat deze formule het actieve ingrediënt Ectoin®. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het jeukende, branderige en trekkerige huidgevoel als gevolg van een droge huid vermindert. De intens hydraterende en verzachtende werking kalmeert en vermindert roodheid en andere zichtbare kenmerken van een geïrriteerde huid. 

Met deze dagcreme ben ik erg blij het resultaat was een voelbaar en zichtbaar rustigere huid. Dit is in combinatie met s'avonds de Sukin Rose Hip gezichtsolie. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn huid helemaal is opknapt en niet meer droog is.

Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum 
Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum gebruik je dagelijks vóór de dagcrème of afzonderlijk als een intensieve behandeling bij een geïrriteerde huid. Deze serum geeft direct een langdurig kalmerend effect aan je geïrriteerde, rode en gevoelige huid. Naast het actieve ingrediënt Ectoin® bevat deze lichte formule met voedende eigenschappen het stofje Defensil®. Dit zorgt er voor dat de biologische huidbarrière wordt beschermd en versterkt en heeft tevens een ontstekingsremmende werking. 

Het werkt kalmerend tegen een geïrriteerde en gevoelige huid. Nu heb ik daar niet zo'n last van, op het moment is het meer erg droog door de kou. Waardoor hij voor mij net niet verzorgend genoeg was. Maar ik denk dat ik in de lente/zomer hier wel veel plezier van ga hebben. Want verder trekt het wel snel in en ruikt die heerlijk neutraal. 

Dagcreme: € 5,49
Serum: €5,49Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig