JO MALONE BASIL & NEROLI PARFUM

Veel van jullie waren benieuwd naar mijn favoriete parfum. Dus vertel ik jullie graag meer over de Jo Malone Basil & Neroli. Een parfum wat ik begin dit jaar heb ontdekt en wat ik ook al een keer opnieuw heb gekocht. Ik draag hem bijna elke dag!

Deze geur doet me denken aan een ander parfum die ik kocht op de Canarische eilanden toen ik 21 was. Toen ik deze geur van Jo Malone rook moest ik daar meteen aan terug denken erg leuk! 

Het is een geur die valt onder de categorie citrus. Normaal ben ik meer van de zoete, bloemige geuren maar je ziet wel toch is deze mijn favoriet. Ik denk dat het komt door de combinatie van geur noten. Zo bevat het ook mijn favoriete geur ''Muskus''.

Londen op zijn hipst. Geflirt tussen fleurige neroli en een heerlijk vleugje basilicum. Onmiskenbaar Brits, altijd met een knipoog. Fris, vrolijk en vol avontuur.

De basisnoot in dit parfum is Neroli. De hand geplukte bloesems van de bittere sinaasappelboom. Neroli is een groene bloemengeur, sprankelend en fris. De geur wordt verrijkt met de elegante geur van sinaasappelbloesem. Als basisnoot bevat deze parfum witte musk. Dit poederachtige en uitgesproken element laat de geur langer meegaan en voegt een blijvende zachtheid toe. De topnoot is basilicum. De kruidige warmte van basilicum, met een peperige toon, voegt een twist toe aan de levendige citrusnoten. 
30 ML:  €53 
100 ML: 106
Te koop bij Bijenkorf en Douglas.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig