LUSH SALE AANKOPEN

 Ik koop mijn bad goodies altijd bij Lush. Zij hebben de lekkerste bruisballen ever! Door de geur alleen al word ik elke keer weer de winkel in getrokken. Lush is wat prijziger daarom sla ik altijd mijn slag tijdens de sale zo ook deze keer. Ik ben gegaan voor een grote versie van mijn favoriete douchegel Snow Fairy en voor een set met bruisballen.
Snow Fairy Douchegel
Snow Fairy is de populairste douchegel van Lush.  Al jaren vis ik in de sale achter het net omdat hij zo snel  is uitverkocht overal. Maar dit jaar had ik geluk ik moest wel in de rij wachten om naar binnen te mogen maar dan heb je ook wat. Een grote fles (500ml) van mijn favoriete douchegel. Het is een super zoete douchegel, die ruikt naar snoepjes, suikerspin en zuurstok. Ik zou hem omschrijven als kermis in een douchegel. Je moet er van houden  maar ik vind hem niet te heftig. Het is echt een snoepje voor onder de douche. Hij schuimt goed ik doe altijd een beetje op een douche puff en zo kan ik heel mijn lichaam inzepen. 

100g € 5,95 
250g € 13,95
500g € 21,95

De bad bruisballen
Een warm bad is goed voor lichaam en geest. Het moment waarop je even alleen kunt zijn met je gedachten, en waarbij je je zorgen letterlijk van je afspoelt. Een dagelijkse duik in je badkuip kan ook nog eens goed zijn voor de geest. Zo ervaren mensen minder stress en maken ze serotonine aan, het feel-good hormoon. Badderen kan daarnaast ook voordelen hebben voor onze fysieke gezondheid: het verlicht spierpijn, kan piekeren verminderen en bijdragen aan een goede nachtrust. 

De Yellow Submarine (rechts bovenin)

Vind je badderen maar saai? Daar gaat Yellow Submarine verandering in brengen. 
Leg de gele onderzeeër op het badwater en kijk hoe hij een spoor van schuim achterlaat. Deze bruisbal is verfrissend en herstellend het bevat Braziliaanse Sinaasappelolie. 
€5.50 per stuk
Think Pink (links onder)
Fantastisch fuchsia badwater met roze gekleurd schuim dat naar zoete tonka ruikt. Laat de roze beauty in het water vallen voor een compleet nieuwe bad-ervaring. Verzachtend maïsmeel en luxe vanille zorgen voor schuim met een sensueel zoete geur. Deze bruisbal is verkwikkend en verstevigend en bevat Neroli-olie. 
€5.95 per stuk

The comforter (rechts onderin)
Soms heb je gewoon behoefte aan me-time! Kruip dan lekker weg onder dit dekentje van fruitig schuim, Cassis Absolue zorgt voor die heerlijke bessengeur, een vleugje bergamot zorgt ervoor dat je weer opgewekt uit bad stapt. Werkt verkwikkend en reinigend het bevat bergamotolie. 
€6.95 per stuk

De badbruis bal links bovenin is niet meer te koop.
www.lush.nl

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig