FAVORIETE HAARPRODUCTEN VAN HET MOMENT

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete haarproducten van het moment. 
1. Maison Pearson haarborstel
Ik vind dit de fijnste borstel die er is! Hij is gemaakt van een combinatie van zwijnenhaar en nylonhaar. Hij is ideaal voor mijn droge tot normale haar, het zorgt voor minimaal haarverlies en kan toch krachtig door klitten heen kammen. Ik gebruik hem alleen voor droog haar. Voor nat haar gebruik ik mijn tangleteezer of wetbrush.

2. Moroccanoil Treatment
 De heerlijke haarolie van Moroccanoil zorgt ervoor dat mijn haar weer zijdezacht aanvoelt en gezonder oogt. Het is verrijkt met arganolie, vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt het ervoor dat mijn gespleten haarpunten verdwijnen en dat ik mijn haar weer makkelijk kan door kammen. Ook pluist mijn haar een stuk minder.

3. Batiste Brunette droogshampoo
Sinds ik moeder ben lukt het me niet altijd om mijn haar te wassen wanneer ik dat wil. Dan is droogshampoo echt een uitkomst! Mijn budget favoriet is de Batiste droogshampoo. Op dit moment gebruik ik graag de brunette versie, deze laat geen witte waas achter en zorgt dat de vette plekken van mijn haar nog een ronde ermee door kunnen.


4. Bumble and Bumble Thickening Dryspun Finish
Mijn haar krijgt meer volume, luchtigheid en textuur door deze transparante spray. Ik breng het aan bij de haarwortels waardoor mijn haar er voller uitziet. 

5. L'Oreal Paris Solar Sublime
Deze onzichtbare beschermende spray gebruik ik altijd op vakantie en in de zomer. Het is een leave-in spray die beschermt tegen blootstelling aan de zon, behoedt voor uitdrogende effecten en het haar glans geeft.

6. Revlon Uniq One hair treatment
Een product met maar liefst tien voordelen. 
1. Hersteld droog en beschadigd haar
2. Geeft glans en beheerst pluis
3. Beschermt tegen hitte
4. Geeft zachtheid en gladheid
5. Beschermt de haarkleur met UVA en UVB filters
6. Maakt het haar makkelijk door te borstelen en te stijlen
7. Ontwart het haar
8. Zorgt voor een langdurige haarstijl
9. Voorkomt gespleten haarpunten
10. Geeft volume en body aan het haar

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig